0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İç aydınlatma gayet parlak ve güzel olur. Sıra ayak aydınlatmasında. Ben resim çekersem atarım buraya inşaAllah. Ama o zaman tavanda en fazla iki tane üçlü bıraksanız iyi olur Yaşar Bey.
Tavan 2'li leddi. Ayakucu dün takacaktım benim istediğim sistem olmadı,sadece önlere uygulama yapacam hangi kapı açılırsa o taraf yansın diye sol butona bağladım, fakat kapı farketmiyor hepsinde yanıyor. @Osman Şenyurt (4631) hepsini ayrı ayrı yakmış. Konuya bi el atsın
Bizim kasalarda şoför kapısındaki düğme 4 kapıyı ve diğer üç kapıdan herhangi birindeki düğme de şoför kapısı hariç üçünü çalıştırıyor. Yani üç kapının düğmesi birbirine paralel anladığım kadarı ile. Benim araçta şoför kapısnı açınca dördü, herhangi bir kapıyı açınca da şoför hariç üçü aydınlatıyor.
Renkleri sanırsam avensisler gibi turuncu kullanmışsınız yada resimde öyle görünüyor. Elinize sağlık çok güzel uygulama. Ben beyaz kullanmıştım. Dediğiniz gibi gayet hoş bir özellik. Ben kapı altlarına da koydum. Kapı açılınca basacağınız yeri görüyorsunuz gayet güzel oluyor.
Turuncu değil de Osman piyasadaki tabiri gündüz ledi diye geçen renk. Hemen hemen parlak yanan bir klasik tip sarı ampul rengine de yakın. Beyaz-Sarı arası. Lakin flaş'lı çekim yapınca renkler sarıdan ziyade turuncuya kaçmış. Sizin çalışma esaslı olanı bizimki öyle 45-50 dakikada yapalım da olsun gibi alelade durur sizin ledlerin yanında. O kapı koluna yapmıştınız galiba kırmızı olan, çok başarılı idi. Tebrik ederim.