Gönderen Konu: Led çalışması  (Okunma sayısı 8523 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: Led çalışması
« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2016, 09:43:04 »
İç aydınlatma gayet parlak ve güzel olur. Sıra ayak aydınlatmasında. Ben resim çekersem atarım buraya inşaAllah. Ama o zaman tavanda en fazla iki tane üçlü bıraksanız iyi olur Yaşar Bey.
Tavan 2'li leddi. Ayakucu dün takacaktım benim istediğim sistem olmadı,sadece önlere uygulama yapacam hangi kapı açılırsa o taraf yansın diye sol butona bağladım, fakat kapı farketmiyor hepsinde yanıyor. @Osman Şenyurt (4631) hepsini ayrı ayrı yakmış. Konuya bi el atsın  :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2016, 09:43:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 06, 2016, 14:24:47 »
Devre  bu,  her ışık kapıya  özel  çalışır.

1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 08, 2016, 15:41:27 »
Tavan 2'li leddi. Ayakucu dün takacaktım benim istediğim sistem olmadı,sadece önlere uygulama yapacam hangi kapı açılırsa o taraf yansın diye sol butona bağladım, fakat kapı farketmiyor hepsinde yanıyor. @Osman Şenyurt (4631) hepsini ayrı ayrı yakmış. Konuya bi el atsın  :)

Bizim kasalarda şoför kapısındaki düğme 4 kapıyı ve diğer üç kapıdan herhangi birindeki düğme de şoför kapısı hariç üçünü çalıştırıyor. Yani üç kapının düğmesi birbirine paralel anladığım kadarı ile. Benim araçta şoför kapısnı açınca dördü, herhangi bir kapıyı açınca da şoför hariç üçü aydınlatıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 08, 2016, 18:23:36 »
  Bizim kasalarda şoför kapısındaki düğme 4 kapıyı ve diğer üç kapıdan herhangi birindeki düğme de şoför kapısı hariç üçünü çalıştırıyor. Yani üç kapının düğmesi birbirine paralel anladığım kadarı ile. Benim araçta şoför kapısnı açınca dördü, herhangi bir kapıyı açınca da şoför hariç üçü aydınlatıyor.
Ben elektrikçiye sordum oda aynısını söylemişti  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Haziran 09, 2016, 09:58:48 »
Geçen sene yaptım, bir de sigorta da koydum risk almamak için. Karanlık ortamda çok fayda sağladı. Artık inen binen arabaya paldır küldür girip çıkmıyor, paspasları kaydırmıyorlar, daha temiz kalıyor. [attachimg=4][attach=3]

Mesaj Birleştirildi: Haziran 09, 2016, 10:03:22
Not: Resimler flaşlı çekildi. Pek net yapamadım, kusura bakmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 09, 2016, 10:12:15 »
Renkleri sanırsam avensisler  gibi turuncu  kullanmışsınız yada resimde öyle görünüyor. Elinize  sağlık  çok güzel uygulama. Ben  beyaz  kullanmıştım. Dediğiniz gibi  gayet hoş bir özellik. Ben kapı altlarına da koydum.  Kapı açılınca basacağınız yeri görüyorsunuz  gayet güzel oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 09, 2016, 12:24:28 »
Renkleri sanırsam avensisler  gibi turuncu  kullanmışsınız yada resimde öyle görünüyor. Elinize  sağlık  çok güzel uygulama. Ben  beyaz  kullanmıştım. Dediğiniz gibi  gayet hoş bir özellik. Ben kapı altlarına da koydum.  Kapı açılınca basacağınız yeri görüyorsunuz  gayet güzel oluyor.

Turuncu değil de Osman piyasadaki tabiri gündüz ledi diye geçen renk. Hemen hemen parlak yanan bir klasik tip sarı ampul rengine de yakın. Beyaz-Sarı arası. Lakin flaş'lı çekim yapınca renkler sarıdan ziyade turuncuya kaçmış.
  Sizin çalışma esaslı olanı bizimki öyle 45-50 dakikada yapalım da olsun gibi alelade durur sizin ledlerin yanında. O kapı koluna yapmıştınız galiba kırmızı olan, çok başarılı idi. Tebrik ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Haziran 09, 2016, 14:24:50 »
  Turuncu değil de Osman piyasadaki tabiri gündüz ledi diye geçen renk. Hemen hemen parlak yanan bir klasik tip sarı ampul rengine de yakın. Beyaz-Sarı arası. Lakin flaş'lı çekim yapınca renkler sarıdan ziyade turuncuya kaçmış.
  Sizin çalışma esaslı olanı bizimki öyle 45-50 dakikada yapalım da olsun gibi alelade durur sizin ledlerin yanında. O kapı koluna yapmıştınız galiba kırmızı olan, çok başarılı idi. Tebrik ederim.

Estağfurullah Mahmut bey, bence kendimce merakımı ve hevesimi gideriyorum. Sizlerin yaptıkları da öyle yabana atılır şeyler  değil,  gayet güzel işler çıkartıyorsunuz. Projeyi uygulayıp, çalıştığını gördükten sonra karşısına  geçip, yüzünüzde tatlı bir tebessüm ile ; İyi oldu be.... :alkis:   diyebiliyorsanız  ne mutlu  size. Fazlasına gerek yok.

Saygılar...   :saygi: