0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Osman bey . Tavan lambası led gecikmeli role bağlamadım hollov me +far sensörü mevcut oda arada aptallaşıyor tetikleme transistörüne bakmak lazım. Ayakucu aydınlatma epeydir aklımda fakat bi türlü montaj yapamadım.
Follow me olacaktı Klavyeniz sürçmüş. Ayakucu aydınlatmaları ben bireysel yanacak şekilde yapmıştım. Yardım gerekirse buralarda takılıyoruz
Bende bagaja takmaya çalıştım fakat sonuç hüsran artık orjinal lambasıda yanmıyor atık sigortada yok led ise çok körez yanıyor var bir şey ama çözemedim.
Evet tavan lambam yanıyor,başka yanmayan lamba yok.
Evet eminim kapılar açılınca araba içindeki lambalar yanmaktadır.
Evet eminim kapılar açılınca araba içindeki lambalar yanmaktadır.Mesaj Birleştirildi: Haziran 27, 2015, 21:55:09İlginiz için teşekkür ederim. İlginç bir durum söz konusu, sanayide ustalar makineye bağlatın falan dediler, elektronik kart korumaya almıştır v.b. birşeyler söyledi.
Ümid bey,Öncelikle büyük harf sanal ortamda bagırmak manasına geldiginden kullanmıyoruz.Sizin sorununuza gelir isek,Lamba yerine ledleri takar iken kısa devre yaptırmışsınız ve body ECU üzerindeki transistör bozulmuş.İşi bilen bir elektronikçi degiştirebilir. Malzemenin fiyatı 50 kuruş felandır.İşçilik ne kadar tutar bilinmez.Yok body ECU degiştirecegim derseniz servis fiyatı 900 Tl.
Ama arkadaşın tavan lambası yanıyor kapı modunda abi. Mosfet bozulmuşmudur ki aceb. Yada bu araçta tavan lambası ayrı bir paneldemi
Aynı panelde, islemcinin farklı bacagında.
Hayır,Hiç bir sorun olmaz.