0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ben de yapsam diyorum da kamerayı arka plaka lambasi oraya nasıl. Monte edeceğim Kablo nasıl geçireceğim bilmiyorum orayı delmek mi gerekecek
http://m.aliexpress.com/item/32260601145.htmlBende şunu düşünüyorum yağmur damlalarını keser mi acaba Bulunduğum yerde yağmur fazla amaAldım çifti 97 sent olandan siyah renk
O tarafa kablo taşımak kolay, sen al bir şekilde yaparız Benim aldığım tüm kameralar yapıştırmalı, kablosunu da plaka lambasının altından dışarıya çıkartıyorum. Bu salak kamera gelseydi hafta sonu köyde ne güzel takacaktım Mesaj Birleştirildi: Temmuz 30, 2015, 18:14:51Çok lazımmıydı Sen herhalde aynaları kapatmıyorsun, benimkisi modüllü her daim kapalı Ha birde bunlarla araba yıkama makinesine girme
Bu kapaklarla sanmıyorum ki aynalar kapanabilsin, çünkü bendeki dibine kadar kapanıyor en azından dönme yeri dibine kadar değiyor. Yağmurlu günde aynadaki değilde yan camdaki sular beni deli ediyor
su fosfor kontak anahtarı cercevesı ve bunun gıbı 2 parca daha ufak bı urun var k.k yok dıye sıparıs veremedım. toplasan 20 dolar etmıyo. aslında boyle ınce detayları bırbırımıze haber vererekten alırsak forumdan bı kac kısı daha faydalanır. buyuk sevaba gırersınız valla
Merhaba arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama aki expressten cam açma butonlarına krom almıştım. Dün baktığımda kargo başakşehirde gözüküyordu fakat bugün baktığımda gönderi gümrüğe sevk edildi diyor. Gönderi takip no RF052043426CN . Nasıl iş anlamadım
Dolar 3 ₺ üzerine çıktı ve artık aliexpress in de bi avantajı kalmamaya başladı. Artık elle tutulur tek yanı ürün çeşitliliği sanırım...