0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abim bunların kromaj olanini alaydın ya
Bir dahaki sefere onlardan bakarim. Kromajin oldugunu bilmiyordum. Paslanma sorusuna cevap var mi? Paslanma olabilir mi
Abi kaplama degilde direkt kromajdan uretilmis sanki. Paslanma olacagini zannetmiyorum
Yanlis anladin sanirim . ben taktigimiz parca paslanirmi demiyorum. Taktigimizda araç govdesi ile birlesme yerinde su kalacak ve bu zamanla arac govdesinde paslanma yaparmi diyorum...
abiler kardeşler bu aralar sarmal deri kılıflarına kafayı taktım.kendin dikiyorssun.gayet orjinal duruyor.uygulayan var mı?
He arasi bosluk oldugundan su kalmaz
burası yeri mi bilmiyorum ama aliexpresten aldığım ürünün takip numarası 02136670481 olarak görünüyor ama nereden nasıl sorgulayacağımı bilmiyorum ayrıca önceden yazıştığımız gibi 20 günü de geçti acaba ptt ye gelmiş te bekliyor olabilir mi?
Şu salaklığa bakın yahu, 9 günde Çinden Buraya geliyor 8 gündür de İstanbulda bir oraya bir buraya gidip duruyor Amma komedi ya[attach=1]
Murat abi çetrefilli bişeyler aldın galiba kargo bi oraya bi butaya gidip duruyo
Her şeyi anladım da ptt iş yerine girdiNedir abi yaaa. [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Yok be yav, arabaya arka kamera almıştım Bu PTT nin takip yeri zaten sahte oluyor, zamanlar tarihler hep üfürme, bugün bu şekilde olan tablo yarın bir bakmışsın farklı görünüyor. Saat 1 de aldığım ürünü bir gün öncesi erken saatlere yazıyorlar Valla girip girip duruyor zaten. Eski gönderilerle kontrol ediyorum bu başakşehir olayı yeni herhalde Önce bir oraya girip çıkmasımı lazımdır nedir Şimdiye çoktan Denizli PTT ye girmiş olması lazımdı. Normal zamanda TR ye gelen 3-5 günde elimde oluyordu
Abi sende kamera yok muydu neden yeni aldın. Link verir misin. Bide ben şey düşündüm şu küçük ekran ve kameralı geri görüş kamerası. Sence iyi olur mu randıman alabilir miyiz be dersin
Bende kamera vardı, aldığım ayna ile gelen kamera içine su aldı cofladı Meğersem su yalıtımı yokmuş. Neyse 7,5 dolara (5 dolar +2,5 air mail ) kamer aldım, onunda görüş açısı düşük çıktı canım sıkıldı değiştireyim dedim bundan aldımAldığım ürünün linki çalışmıyor yahu Adamlar dükkanı kapatıp gitti herhalde
Ben de bunu aldım.20 günde geldi