0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı olsun, ben de pek sevmem sedanları ama sorunsuz araba. Babamda Sol Sedan vardı daha 2-3 hafta önce sattık, bileydim jantları vermezdim
Ama sol modelinde de o jantlar olmazsa olmaz. Ben sol alacak olsam jantsiz almam.
Aynı jantlardan bende arıyorum bu araçlara 15 sol jantından başka jant gerçekten gitmiyor.Hayırlısı olsun replika sıfır jant fiyatı da 700 ila 750 TL siz orjinal 2. eli 700 almışsınız daha iyi güle güle kullanın.
Sadece toyotanin degil butun markalarin jantlari pahali tanesine 4 bin tl isteyen bile var woswagen servisi gibi
Kesinlikle şuna katılıyorum replika yerine orijinal çıkma jant çok daha iyi eger hesaplı denk gelirse bende alabilirim .Y abirde şu var e12 ye kendi orijinal jantından başkası o kadar güzel durmuyor
16 inci olsa bende alicam Yarise ama yok hayirli olsun en mantiklisi olmus hem jantlar hem araba hayirli olsun
İstenen rakamlar kesinlikle malın ederiyle aynı orantıda değil.Replika jantta her an başınıza bu tarz bir olay gelebilir. Mukavva gibi mübarek ! YÜCEL Bey, siz de bilirsiniz. Çıkma jant alma durumlarında jantta hasar, kaynak veya yamukluk olmasın göz kırpmadan alınabilir.Benim aldığım kişi İSTANBUL'daydı, ortak arkadaş vasıtasıyla jantları kontrol ettirip aldım. Sağolsun satıcı temiz bir insanmış, jantları yıkatarak kolilemiş.Jantları teslim aldığımda bir teşekkür telefonu açmak farz olmuştu.Teşekkürler MESUT Bey.Sanırım piyasada bu jantın 15"ten başka bir modeli yok.Yanılmıyorsam AVENSIS'lerin orjinal jant seçeneklerinde inç seçeneği daha genişti.
atiginiz jant replica ise benim bildigim kaldirima veya herhangi bi yere vurulunca kiriliyo diye biliyorum ki ayni bunun gibi jant biliyorum orta göbekten kirilan orjinal jant
Kaliteli olanlarda var ama yine de replikalara güven olmaz. Tekerlek bu ucuza kaçmaya ve ihmale gelmez, çıkma orjinal daha iyidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-toyota-corolla-sol-orjinal-jant-lastik-4x100-bijon-aralikli-162398148/detayAnkarada otursam bu jantları görüp alırdım.Bu gün istanbulda aramadığım yer kalmadı bu sol jantlarından
hayırlı olsun güzel olmuş, replikalardan uzak durmak lazım