0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ediyorum sizin sayenizde küllükte ışık olduğunu öğrenip hemen ampülü değiştirdim aracı yeni aldım yoksa o bölge için aydınlatma düşünüyordum , emeğinize sağlık birde şu cam ısıtıcı düğmesindeki ampülden nasıl bulurum normal gösterge olmuyor
İsmet kardeşim elektronik malzeme satan dükkanlardan 12 volt teyp kadran ampülü alıp lehimleyeceksin.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 04, 2015, 11:20:19önce ampulü söküp numuneyle gidersen daha garanti olur.
Dibi uzun telli olması lazım o ampullerin yanlış hatırlamıyorsam. 1,2W idi sanırım(üstüne bakmak lazım, aklımda yanlış kalmış olabilir). Elektronikçilerde vardır.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 04, 2015, 14:12:18
Atilla abi, bende Japon Ae101 vardı, ondaki ampullerin dibi uzun kablolu idi ve duya sarılıyordu hatırladığım kadarı ile. Üstleri mavi şapkalı idi. Hatta dipleri ve duyu şuna benziyordu. Ama Watt'ını yanlış hatırlıyor olabilirim. Lehim gerekiyor muydu, onu hatırlamadım şimdi.
benimkide orj. japondu 1994 xli extra. evet sarılıyordu aklımda lehim kalmış ama lehimsizde olabilir, ampuller çok minikti.