0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dikkat edilmesi gereken başka bir konu emniyet kemerleri de hava yastıkları gibi tek kullanımlıktır ve tamiri mümkün değildir.
Gecmiş olsun Okan bey. Allah daha büyük kazalardan korusun.
emliyet kemeri tek kullanımlıksa kaza yapan arabada bir kere daha kaza yapmamak lazım birşey sormak istiyorum , acaba koltuk altından kabları kısa devre yaptırmak mümkün mü ? böyle yapılırsa hava yastığıda açılacaktır. ben emliyet kemeri takan biriyim ama eski arabamızda koltuk altındaki kablolarla uğraşmışlardı.
Benim babam 1973 de kaplumbağa arabada kemer takmadığından başını ön cama vurarak vefat etmişti, ben on metrelik yolagitsem kemerimi takarım ve yanımdakine de taktırırım.
Birde canım ülkemde emniyet kemeri ikazı sussun diye toka imal edilip satılıyor oda kapış,kapış gidiyor maalesef.Olmadı emniyet kemerini arkadan bağlayanlarımız var sırf ikaz kesilsin diye.Emniyet kemerimizi takalım takmıyanları uyaralım...Bilgilendirme için teşekkürler.Keyifli sürüşler dilerim.
Fabrikada üst torpidonun üretimi bizim bölümde.Ayda 1 defa test için özel ekipman ile yolcu hava yastıgını patlatıyoruz.İnanın kemer'e toka veya arkadan takılırsa hava yastıgı patlayacagınzdan kafanıza arka camdan el sallarsınız Sonuçta hava yastıgı 350 Km/h hız ile açılıyor.
siz toyotada mı çalışıyorsunuz ? istanbul yolu üstünde fabrikaları var ama ziyaretçi kabul ediyor mu ?