0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paylaşım için teşekkürler Mustafa beyAcaba bu ödülü A3'ün sedan ve Hb modelleri mi aldı?Audi'nin gönlümde ki yeri ayrıdır
AUDİ gerçekten bambaşkadır.
Evet gerçekten Audi bambaşkadır 2011 yılının sonunda BMW 5 serisi ve Mercedes E180 bakmıştım.Akşam eve geldiğimde arabamıza (avatarımda ki A4) şöyle bir baktım "vazgeçtim,satmayacağım seni" dedim ve elimde ki kataloglar dolaptaki diğer otomobil kataloglarının yanında yerini aldılar.Geçen sonbaharda sattım.Artık önümüzde ki Audi'lere bakacağız.Corollaile yola devam
japondan sonra almayı en çokistediğim alman arabası AUDI A 4 tek gecerim
Hayırlısı olsun Özcan Bey, yine alırsınız. Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2014, 16:03:59Audi lerin tüm serileri çok güzel. Ancak A4 B7 kasayı açıkçası biraz dar buldum.
Sıkıntı yok.Allah sağlık sıhhat versin bir daha alırız Açıkçası 2004 A4 Advance paketli aracımız 2010 A4 Advance paketli olandan daha dolu daha zengin duruyordu.Ayrıca Boss ses sitemi vardı
Bana A4 gider ama
2010 Yılında Avrupa yakasında bir Audi showroomunda yanılmıyorsam A7 idi sporpack 1.9 dizeli incelemiştim. Yani diyecek bir söz yok. Vakumlu kapıları, muhteşem göze hitap eden yapısı, karbon kaplama hıza duyarlı arka spoyleri ... Bahsettiğim araçtan inip de A3 e bindiğimde Corolla'dan 92 model brodway e binmiş gibi olmuştum. Bu derece fark olağan üstü bir durum. O dönem fiyatı 283.000tl idi. ÖTV'den önce, şuan fiyatına bakmaya gerek duymuyorum.
A7'in motor seçeneğinde 1,9 yok.Sadece 3,0 dizel ve benzinli var.A7 başlı başına bir felaket zaten :9
A7 olduğundan eminim. 1.9 olduğunu hatırlıyorum. Hatta demek ki vergi dilimi için bu motoru getirmişler diye düşündüğümü de hatırlıyorum.
O halde ben yanlış hatırladım.Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2014, 17:06:42Ancak ne olursa olsun audi üst düzey bir marka ve üst düzey araçlar üretiyor. Bu bir gerçek. A3 Sedan ve sportpack da şuan için her yönden beğendiğim nadir arabalardan. Audi ve dizel motor...