Gönderen Konu: 3 Tl'ye Bagajınız ışıl ışıl/Herkes yapabilir.../Tüm araçlara uygundur/  (Okunma sayısı 4420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
http://www.buyincoins.com/item/42828.html
ürün budur arkadaşlar+Kargo ücreti yok... her duya uyuyor ledin arkası bantlı her yere yapışıyor.
_Not çin sitelerinin en güvenilir en ucuzudur verdiğim link kefilim_
_Siteye üye olmak kolay google chrome çeviri desteği ile rahatça üye olabilirsiniz ödeme yapmak için k.kartınızı paypala tanıtmanız lazım hepsi bu ortalama 10-15 günde elinizde oluyor ürünler_
Daha çılgın aydınlatma isterseniz alttaki ürün tam size göre
http://www.buyincoins.com/item/14905.html

Bagaj lambasını çıkarın uygun fişi lede bağlayın sonra bagaj lambasının ışığı sökülmüş haliyle dış korumasını kapatın. sonra dışarıdaki led sistemini kablonun yettiği herhangi düz bir alana yapıştırın.
İşlem bu kadar :D

Fotoğraflarda belli değil ama bagaj ışıl ışıl daha fazla ledi olanları alırsanız bagajınızdaki ışığı düşünemiyorum :rofl:

***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun abi. Buyincoins küçük meblağlı ürünlerde kargo takip numarası vermediği için  alışveriş yapmıyorum :) Aliexpress daha güvenli geliyor bana :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Hayırlı olsun abi. Buyincoins küçük meblağlı ürünlerde kargo takip numarası vermediği için  alışveriş yapmıyorum :) Aliexpress daha güvenli geliyor bana :)
30 dolarlık alışveriş yaparsanız takip kodu bedava.  daha az mebla için 1.69 dolara alabilirsiniz aliexpresten kat kat uygun bir site ama ürün çeşitliliği daha az 3 yıldır sayısız siparşim oldu bozuk çıktı deyiin sadece hemen para iadesi yapıyor adamlar
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
30 dolarlık alışveriş yaparsanız takip kodu bedava.  daha az mebla için 1.69 dolara alabilirsiniz aliexpresten kat kat uygun bir site ama ürün çeşitliliği daha az 3 yıldır sayısız siparşim oldu bozuk çıktı deyiin sadece hemen para iadesi yapıyor adamlar

Evet güzel site abi. elektronik elemanlar kısmını baya incelemiştim bir ara. Ben yinede aliexpressi tercih ediyorum abi. Tabi bu benim tercihim :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
bundan yillar once kullandim bagaj 5 10dk acik kalinca o ledler isiniyor haliyle bantta isiniyor ve yapistigi yerden dusuyor

uygun ise etrafina cirt atmanizi oneririm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
bundan yillar once kullandim bagaj 5 10dk acik kalinca o ledler isiniyor haliyle bantta isiniyor ve yapistigi yerden dusuyor

uygun ise etrafina cirt atmanizi oneririm

hocam o kadar uzun süre açmadım ama umaım düşmez güzelce yapıştırdım ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Sıcak silikon bas geç eğer düşerse  :tamam: Güle güle kullan Ali Hocam, maşallahın var, ben arabanın bagajında ne var bakmadım bile :) Müsait bi zamanda köye gidersem her yerine bakacam. Şehirde garip kaçıyor arabaya bakmak
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Sıcak silikon bas geç eğer düşerse  :tamam: Güle güle kullan Ali Hocam, maşallahın var, ben arabanın bagajında ne var bakmadım bile :) Müsait bi zamanda köye gidersem her yerine bakacam. Şehirde garip kaçıyor arabaya bakmak

sıcak silikonlada düşer çünkü ısınıyor, sıcak silikonda bırakıyor kendini,  onun yerine ya normal silikon yada çekomastik gibi birşeyle yapıştırmak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ilk defa duydum bu siteyi , denerim en kısa zamanda...
Paypal olduğu zaman zaten güvenlik konusunda da soru işareti kalmıyor insanın aklında...
Elinize sağlık...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

:rofl: al benden de o kadar zaten akşam üstü inip inceliyorum bende aracı yeni aldım görmemiş demesinler diye. Resmen utanıyorum yaa yanında bir yerini silmeye falan :rofl:
Mahalle baskısı bu olsa gerek.
siteye gelecek olursak site en ucuzu sattığını iddia ediyor daha ucvuzunu bulursanız oraya rapor ediyorsunuz geri dönüş sağlıyorlar size yani 10 nuımara.. tek eksiği çeşit az haliyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
sıcak silikonlada düşer çünkü ısınıyor, sıcak silikonda bırakıyor kendini,  onun yerine ya normal silikon yada çekomastik gibi birşeyle yapıştırmak lazım

plaka lambasını değiştirirken yaklaışık 20 dakika yandı bagaja taktığım led. aklıma geldi dediğiniz lambaya dokundum bırak elimi yakmayı ılık bile değildi yani çok ısınıp düşmesi bence 2-3 saati alır.Belki yeni nesil ledler olduğu için fazla ısınmıyordur artık düşeceğini sanmıyorum güvenle yapabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
Hocam ledleriniz sağlammı daha? Eğer şimdiye kadar sorun çıkarmadıysa park, bagaj, tavan, kapı aydınlatmalarını değiştireceğim.
http://www.buyincoins.com/item/42828.html#.VD208Pl_t8E   ---Bagaj için
http://www.buyincoins.com/item/36842.html#.VD21GPl_t8E   ---Tavan ve parklar için

Ayak ucu için led taksam çok parlak olur diye düşünüyorum. Mtec mavi boyalı akkor lamba taksam çok ısınmadan dolayı duy erir mi? Duyu da aliexpressten sipariş vereceğim
http://www.aliexpress.com/item/10pcs-T10-168-194-2825-Wiring-Harness-Sockets-Plug-and-Play-Inserted-Bulb-Holder-LED-Base/2034338523.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '12

Bu tip ledler ilk başlarda güzel - de -  bir süre sonra bir veya bir kaçı yanmamaya başlıyabiliyor. O da biraz can sıkabiliyor. Aklınızda olsun. Ama yine de ucuz olduğu için yedekli sipariş verilip güzel bir aydınlatmanın keyfi çıkarılabilir...

Ben park lambaları için kullanmıştım. 8 ledden bir zaman sonra sadece 2si kalmıştı. Yedek almayı akıl etmediğim için (tekrar 3 hafta beklemek de işime gelmedi doğrusu) geri flamanlıya dönmüştüm...
2012 Toyota Corolla Elegant D-4D M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Hocam ledleriniz sağlammı daha? Eğer şimdiye kadar sorun çıkarmadıysa park, bagaj, tavan, kapı aydınlatmalarını değiştireceğim.
http://www.buyincoins.com/item/42828.html#.VD208Pl_t8E   ---Bagaj için
http://www.buyincoins.com/item/36842.html#.VD21GPl_t8E   ---Tavan ve parklar için

Ayak ucu için led taksam çok parlak olur diye düşünüyorum. Mtec mavi boyalı akkor lamba taksam çok ısınmadan dolayı duy erir mi? Duyu da aliexpressten sipariş vereceğim
http://www.aliexpress.com/item/10pcs-T10-168-194-2825-Wiring-Harness-Sockets-Plug-and-Play-Inserted-Bulb-Holder-LED-Base/2034338523.html

şu an 16 leddi galiba sadece ikisi yanmıyor diğerleri yanıyor. sonrası ne olur bilemem bagaj için uygun diğer yerlede sök tak sıkıntı olabilir