0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim lastikler Michelin yumuşak huylu lastik. Mesut Bey konuyla ilginiz ve tecrübeniz olduğu için soruyorum. İnternet araştırmalarında da bir sonuca varamadım açıkçası. Acaba bu araç için orjinal yaylardan daha fazla yumuşama sağlayacak bir yay ya da sertlik ayarı yapılabilen coilover var mı? Güvenlik yönünden eksileri olacağını söyleyeceksiniz biliyorum ama benim hız yapma gibi bir endişem yok. Bilgilendirirseniz sevinirim
İbrahim bey inanin sertlik ayarli coiloverlarin en yumusak hali sizin aracinizin suanki halinden daha serttir , umraniyede basaran amortisor var google yazarsaniz iletisim bilgerine ulasabilirsiniz , onlara bir danışın derim adamlar isinde cok iyi
Hakan bey buradaki amacımız (bu tür sitelerin genel aracı) mevcut şartlar içerisinde problemlerin giderilmesi amacıyla birbirimize yardımcı olmaktır. Yeni bir araç almak emin olun benim de aklıma geldi ama sıfır aldığım aracım hakkında bilgi sahibi olmak için konuyu burada paylaştım. Sırf acaba B sınıfı araçların hepsi böyle mi denemek için bugün Opel Corsa'yı denedim emin olun benim aracımdan çok daha rahat. Toyota düşmanlığı da yapmıyorum. Corolla 99 ile başlayan Toyota hayranlığım hala devam ediyor ki bu sebeple Yaris'i seçtim. Yani bindiğim 5 araçtan 4'ü Toyota 1 tanesi sadece Ford'tu. Tekrar söylüyorum amacım sadece B sınıfı diğer araçların verdiğini kendi aracımda alabilmek