Gönderen Konu: tampon cizikleri yardim  (Okunma sayısı 923 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotasız hayat dusunemıyorum
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 85000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
tampon cizikleri yardim
« : Nisan 17, 2014, 09:19:06 »
Tamponlarimim kose ve yan kisimlarin da bayagi bi cizik var ustama sordum boyamak istemiyor orjinali gibi olmuyo kalkiyo dedi ilk esnemede bende zamaninda orjinal boya renginden sprey yaptirmistim sorum su cizik olan bolgeleri su zimparasiyla hafif zimparalayip spreyle lokal boya yapsam olurmu arkadaslar bu konuda uzman bi arkadastan yardim istiyorum
trd

Toyota Club Türkiye

tampon cizikleri yardim
« : Nisan 17, 2014, 09:19:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: tampon cizikleri yardim
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2014, 09:23:06 »
Geçmiş olsun. Foto koyarsanız daha iyi yorumlar gelecektir. Ancak tamponları boyamanın pek sakıncası yok. Ayrıca iyi yapılmış bir boya da kalkma problemi olmaz. Tavsiyem temiz ve düzgün biçimde boyanması. Zaten plastik tamponlarda boya kalınlığı ve farkı pek anlaşılmıyor cihazlarla. Herhangi bir değer kaybı da olmaz kanaatindeyim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: tampon cizikleri yardim
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2014, 16:20:14 »
hocam geçmiş olsun, aşağıda verdiğim ürünü bir incele derim videolu anlatım da var daha net bilgin olur. bu ürünü ben de aldım çizikler ve taş çarpması sonucu oluşan izler için  :(  ancak daha kullanmadım çünkü mayıs ayı gibi uzun bir yolculuğum var ondan sonra kullanacağım

http://www.hepsiburada.com/liste/toyota-1f7-gumus-metalik-gri-renk-cizik-giderici-rotus-boya-seti/productDetails.aspx?productId=otelf17316&categoryId=60001060&SKU=OTELF17316