Gönderen Konu: 2009 Toyota Avensis(Eski Makyajlı Kasa) Yakıt-Benzin Pompası  (Okunma sayısı 1247 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '11
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Kayınpederimin Toyota Avensis 2009 model, 1.6 benzinli (eski makyajlı kasa) aracı çekişten düşme yaşadı, sanayiye gittiler. Yakıt-benzin pompasında problem olduğu ortaya çıktı, şu an araç Samsunda sanayide bekliyor. Yalnız Samsunda bu pompayı bulamamışlar, İstanbul' da benim bulmamı bekliyorlar. Bu parçayı nerede bulabilirim, fiyatı ne kadardır, nelere dikkat etmem gerekir, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Konu aciliyet taşıdığı için vereceğiniz cevaplar çok değerli.

Saygılarımla,

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Toyota Avensis(Eski Makyajlı Kasa) Yakıt-Benzin Pompası
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2014, 19:36:35 »
Öncelikle bahsettiğiniz sorunun yakıt pompasından olduğuna emin misiniz? Yakıt pompası çalışıyorsa bahsedilen sıkıntının  olacağını zannetmiyorum. Problem başka bir yerden kaynaklanıyor olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Toyota Avensis(Eski Makyajlı Kasa) Yakıt-Benzin Pompası
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2014, 19:58:43 »
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Kayınpederimin Toyota Avensis 2009 model, 1.6 benzinli (eski makyajlı kasa) aracı çekişten düşme yaşadı, sanayiye gittiler. Yakıt-benzin pompasında problem olduğu ortaya çıktı, şu an araç Samsunda sanayide bekliyor. Yalnız Samsunda bu pompayı bulamamışlar, İstanbul' da benim bulmamı bekliyorlar. Bu parçayı nerede bulabilirim, fiyatı ne kadardır, nelere dikkat etmem gerekir, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Konu aciliyet taşıdığı için vereceğiniz cevaplar çok değerli.

Saygılarımla,

Forum içinde ufuk sönmez adıyla arama yaptırırsanız yarın kargolar :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)