0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşaallah saat 19'dan bu yana hiç kapanmadı.Sabah servisi aradım yarın gelip televizyonu alacaklar.Yapılan işlem için 1 yıl garanti de veriyorlar
O halde ben kayınbiraderi alayım yanıma gidelim ustaya Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Yasin.Allah Razı olsun
Selam herkese Sabah servis gelip televizyonu aldı. arızanın açma kapama ve kumanda bölgesinin olduğu karttan kaynaklanabileceğini söylediler.muhtemelen 150 TL lik masraf çıkacakmış akşam arayıp haber verecekler. Sonucu sizler gibi bende merak ediyorum
Bu arada sonuç var mı Özcan abi?
Hiç bir tv tamircisi eve gelmiyor maalesef.Çok ağır olduğu için götürmesi çok zor yerinden bile oynamıyor Mesela Osman Şenyurt kardeşim Afyon yerine İstanbul'da olsaydı bulurdu bir çaresini
Bende kulaklarım neden çınlıyor demiştim... Keşke yakınlarda olaydık, elimizden geleni yapardık tabiiki Özcan kardeşim. Ama yeni tv işini askıya alma, yok yeni evlendim, yok çoluk çocuk okuyo derken biz ne zaman kendimiz için bişeyler yapacağız... İnşallah daha fazla arıza çıkarmaz. Hoş şimdiki alacağın bir led tv kaç yıl dayanır orası da muamma ama artık şansına.
Tuncay Philips'i tamirci önermedi zaten.Para olsa Sharp alacağım ama yok Osman babamin salonunda Samsung var.Sanirim 2010 ya da 2011 yılında 3 bin liralık bir rakama almıştık.Video'dan izlediğim Özcan gercek Özcan'dan bile canlı görünüyor.Kismet o zaman ne olur bilinmez
Yücel tv kumanda alıcısı tarafından tokatı yiyince kapanmıyor.Bu doğrultuda senin yazdıklarından hangisi olabilir ?
Selam...Yasin üçüncü defa gittiğinde arıza giderildi.şimdi sıkıntısızca kullanıyorum En son almaya gelen eleman "bu tv yine olmazsa elektronikçiyi döveceğim" diye sitem etmişti ve arıza giderildi
Sebebi bilemesekte sonuç bizim için yeterli Özcan abi, güle güle kullan, sorunun çözülmesine sevindim