0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
:)çok resmi olmuş.
Hande hm tebrikler bende kaç sefer iptal ettirmek istedim altımdan girip üstümden çıktılar yeniledir.inşallah siz başarılı olursunuz.İstanbul'dan selamlar
Doğan holding kadar üçkağıtçı bi firma daha yok .. illa bu dilekçe olacak 1 gün geç kalırsan yeniden 1 ay daha ekliyorlar hesaba. Bende smile adsl vardı. kapatmam 3 ay sürdü. Resmen işkence dilekçeyi almadık yok bizde felan diye uğraştırdılar. Ondan önce adres bulamadım verdikleri adres başka netteki adres başka. İlla kendilerine dilekçe istiyorlar.Ama şu paketi alalım yada açalım dediğimde hemen açıyorlarda kapatmak için bi sürü prosedür uyguluyorlar.
kırmızı ferrari ile iyi tiye alınmışlar... adamlar fatura borcunu mesajla bildirim yapmadığı halde faturada 1 tl lik bildirim ücreti alıyor,posta adresleri farklıdır, yani posta adresi şişli postanesidir, haftanın bir günü gelip d-smart/smile adına olan postaları iligli alıp gidiyor, iadeli taahhütlü işlem 2 günde sonuçlanıyor...
Delirttiler kadını ya!
evet onu da öğrendim P.K:138 Şişli /İstanbul...Dün bayii ye dilekçeyi verdim adam gülmek istedi gülemedi, ne diyeceğini bilemedi, ben çok ciddi duruyordum.... hemen gönderdi dilekçeyi.... sanırım benden tırstı