0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cam modülü ile ilgili bir başlık olmasından mütevellit aklıma geldi. follow me home kabul... sen eve varıncaya kadar ışık yanıyor. peki evden çıkarken kumandayla aracın kilidini açınca ışıkların araca gelene kadar yanmasını sağlayacak bir sistem var mı acaba? araçlarımıza eklenebilir mi? adı da beni evden al olabilir misal... zira pek çok marka ve modelde bunu gördüm... para verip davlumbaz, cam modülü alabiliyorsak bence bunu da sağlayabiliriz...acaba tüm site ekibi sakaryaya taşınıp fabrikadan çıkan arabaya abi bak şunu da koyun ihtiyaç oluyor diye uyarı kontrollörlüğü mü yapsa?
Bunu haricen sağlayan bir modülü yıllardır üretip satıyorum
hocam bu çok güzel bir haber de siz ankaradasınız anlaşılan. bu ve diğer modül işlerini halledecek bir yer istanbulda var mı acaba? yoksa cam modülü orda ışık sistemi şurda taksit taksit uğraşmayalım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Yasin bey bizim araçlara göre de var mı sizde? maliyeti ne kadardır?sanırım far sensörü de vardır sizde?
yasin bey 2012 kasalarınada uygulanabiliyormu birde fiyatı ne kadar acaba?
Sercan bey,İstanbulda kendi ürettiğim modülün montajını yaptırttığım tecrübeli elektrikçiler var ama cam modülü konusunda birşey diyemem açıkçası, çünkü uygun ürünle birlikte ehil esnaf ta bulmak mesele memlekette Yusuf ve Uğur bey,Benim ürettiğim ürün universal ve genel manada uyum sorunu yaşadığımız araç neredeyse hiç olmadı, özellikle japon grubunda hiç sorun yaşamadık, far sensörü yok bende, açıkçası pek gerek duymadım, arz - talep meselesinden de ötürü Ben 55 tl ye satıyorum.Teşekkürler.
Yasin Bey haziran basindan itibaren 1.5 ay ankarada olacagim... sanirim sizi ziyaret edecegim simdiden tesekkurler...