Gönderen Konu: E12 Hoparlör...  (Okunma sayısı 3937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 Hoparlör...
« Yanıtla #20 : Nisan 20, 2014, 12:21:37 »
Ben Toyotanın hiç bir modelinde  yalıtımı olsun müzik sistemi olsun beğenmedim Toyota gerçekten yetersiz bu konularda.  Güzel ses almak için dediğiniz gibi kapıların içerisine yalıtım şart ve daha sonra 4 adet VW gurubuna ait aşağıdaki hoparlörlerden kullandınız mı çok fark ediyor.VW gurubunun orjinal ses sistemlerini bilen bilir.Blanpunkt Bosch  kullanıyorlar.
http://tr.aliexpress.com/item/Polo-passat-polo-b5-new-door-top-a-drive-link-horn-loudspeaker-audio-vw-4s/1617715173.html
wv nin orjinal ses sistemi sanki tesisat varmiş gibi hissetiriyor
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 20, 2014, 12:21:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • we celebrate life with house...
    • facebook - instagram - twitter/mstty
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '07
  • 19 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 20, 2014, 14:13:04 »
araç içi ses siteminden pek anlamam ama ev sinema sistemlerimden anladığım kadarıyla dediğin imkansız gibi bir şey kardeşim.kağıttan yapılmış hoparlörün yerine daha kalitelisini koymak her zaman için sesin temizliğini arttırır.sesin yüksekliğini arttırmayabilr kullanılan hoparlrn çıkış gücünden dolayı ama kesinlikle ve kesinlikle eskisinden daha iyi daha temiz ses vermesi gerek.bi fırsat bulsam e140 kasa cihazımda bende denicem orj hoparlörler yerine kenwood pioneer ve sony.he bide tavsiyem kesinlikle aynı marka hoparlör kullanılmaması.önler sony ise arkalara farklı bişey takılması.çünkü bi markanın kaçırdığı frekansları diğeri kaçırmaz.bu sayede ses daha temz olur
Lütfen ama lütfen kaybettiğimiz vicdanlarımızı yeniden kazanalım. Keza bu ülkenin tutanacağı son dal vicdanlarımızdır.

мυѕтαƒα αяı