0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orjinal iyi ama benimde e12 im var ve sağ òn cizirti yapiyor tesisat yapmayi düsünüyorum bu işi yaparken kabloda çok ònemli vede teypi degiştirirseniz çok iyi sonuç alirsiniz yoksa sadece kolonlari degiştirmekle orjinale yakin yada ondan daha iyi bir sonuç cikmaz
o cızırtının sebebi bulunup tamir ediliyor.hertürlü hoparlör tamiri oluyor ankarada.yapan yerler biliyorum.tabi artık imkansız hale gelmediyse ve gerçekten sıfır gibi yapıyorlar.
istanbulda oturuyorum arkadaşlarimin arbasinda tesisat var sürekli aklimi çeliyolar valla abi gümbür gümbür açiyolar
Babam eletmez abi orayi malesef orjinalci kendisi yol bilgisiyari var diyo orjinal teyplede en fazla ne kadad ses alinir :|
Eğer olursa değiştiriciler varmış bende yeni öğrendim. Orjinal teyplere anfi eklenebiliyor. Anca anfi alırsan güzel ses elde edersin. 200 tl ye falan güzel bir anfi alınıyor artık.
Tekrardan merhaba. bildiğimiz gibi 5+1lerde çok yeterli bir bas var. En azından benim için. Büyük olanın nasıl titrettiğini bilen biliyor. İçerisindeki subbofer bundan. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-sifir-logintech-bass-160628270/detay Zaten çok küçük bişey. bağaja koyunca yer de kaybetmem. 2 tane alsam amfisiz nasıl olur. evdeki gibi 240v elektirik gerekir mi? Saygılar...
Abicim Bu kutunun içindeki Woofer.
TOYOTA COROLLA E12 Merhaba arkadaşlar. Öncelikle gereksiz açtığım konular için özür diliyorum ancak her yanıttan kendime bir şeyler çıkarttım. Cuma günü Jvc bin 13cmlik hoparlörlerinden almıştım. Babam beceremeyeceğimi söyleyerek elektronikçiye yaptırmaya karar verdi. Arka kapının hoparlörüne ulaştık. Hoparlörleri sağlam çıkartmak için çerçevesiyle çıkarttı. Kalan boşluk ta 16 cm. Mecburen gidip Pioneer'in 16cmlik hoparlörüyle değiştirdim. Eski hoparlörlerde patlak yırtık vs. yok ama su değdiği için malum sertleşmiş. Ses çıkmıyordu. Kağıt hoparlör olmasından kaynaklı. yani arka kapılara 16cmlik hoparlör taktık. Benim size söyleyeceğim şu, Asla ve asla orijinal hoparlörlerde sıkıntı yoksa kalite artsın diye hoparlör değiştirmeyin. Paranız çöpe gider. Kalite düşer. Orijinal hoparlörlerde hiçbir hoparlörde olmayan bas var. Eğer patlaksa bozuksa gidin orijinal hoparlör alın. Eğer kalite arttırmak istiyorsanız yalıtım yapın. Benim param boşa gitti. Keşke 2 Pioneer yerine 1 adet orijinal alsaydım. Lütfen dikkat. Bu arda arka kapıdaki 16cmlik Pioneer'imi de göstereyim. Orijinal hoparlörleri de...Saygılar...