0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa çok güzel olmuş. benim şoför aynasına da çarpıp kaçmışlardı, fotosunu bulamadım da buluşmaya geleceksen bir baksan böyle bir şey yapılabilir mi denesek?
Abi gelicem tabiki yapabiliriz ama siyah renkte pek iyi durmayabilir Ogun abi senin aynada piano black daha iyi durabilir bence
Bulusmada bi el atalim bakalim bir 3arabayi yan yana getirelimde senden tek ricam daha canli net görebileceğimiz bir foto.biraz karanlik kaçmış sanki.bos bi zamaninda...malzemeyi nerden temin ettin birde. Ellerine saglik gercekten valla iyi dusunce iyi el emegiMesaj Birleştirildi: Nisan 14, 2014, 20:58:30Benim sag aynada demistim vurdular diye
Abi heryerden temin edebilirsin ucuz birsey Kapagi sokup isiticiyla gerdirerek yapiyorsun.Gayet iyi durdu Senin corolla gri cok iyi duracaktir bence Abi ttnete sovmekten bir hal oldum en kisa zamanda makineyle detayli cekerim
acelesi yok yaa en kötü buluşmada görürüz eger uygunsan koşulların uygunsa diye şuan için 3 işlem var arabada konsol karbon degil altını çiziyorum siyah güzel bir kaplama olcak tek tek sökülerek.cam fitilleri degişecek son olarak belki buluşmaya yetişir keyfime baglı arka stoplar eskimiş bir mor stop görünümü alcak folyoyla sinyaller hafif beyazımsı olcak stoplar eskimiş mor bu araya bunuda sıkıştırırım maliyetini ögreniyimde eline koluna saglık gerçekten
Abi valla 3-5 tl birsey isitici olursa çok kolay fon makinesinde olur Yaparız bende on panjur için bahsettiğim kırmızı seriti sipariş verdim umarım buluşmaya yetişir
Elinize sağlık temiz işçilik olmuş. Aynayı kurtarmışsınız.
Güzel olmuş elinize sağlık.Ayna kapağını nasıl söktünüz bu arada?
Güzel çalışma elinize sağlık. Piano black nasıl bişey? folyo mu, boya mı? bu konuda cahilim biraz.