Gönderen Konu: E12 - Audio Changer ve Ses Sistemi  (Okunma sayısı 1456 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
E12 - Audio Changer ve Ses Sistemi
« : Nisan 13, 2014, 01:17:50 »
Arkadaşlar merhaba.

2004 Corolla Sedan'a ses sistemi toplamayı düşünüyorum.

"orjinal teyb, amfiyi desteklemiyor, deck çevirici almak lazım" diye duydum. E12'lerde böyle bir durum mevcut mudur ?

Orjinal teybi değiştirmeyeceğim, dolayısıyla audio changer alacağım.

Deck çevirici ile audio changer birbiriyle çakışır mı yoksa sorunsuz çalışır mı ?

Kafam iyice allak bullak oldu, yardımcı olabilecek donanımlı arkadaşlara ihtiyacım var doğrusu.  :nija:

Ekleme:

Bir de şu sistem için ne diyorsunuz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-jbl-bass-1100-plus-infinity-5030cs-plus-jbl-amfi-gt-series-149894895/detay

1.6 VVT-i

Toyota Club Türkiye

E12 - Audio Changer ve Ses Sistemi
« : Nisan 13, 2014, 01:17:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 - Audio Changer ve Ses Sistemi
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2014, 02:54:50 »
audio changer hakkında tavsiyede bulunabilirim ama dech işini bilmiyorum k.bakma.yardımcı olamıyorum oyüzden
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2014, 03:08:07 »
audio changer hakkında tavsiyede bulunabilirim ama dech işini bilmiyorum k.bakma.yardımcı olamıyorum oyüzden
Her türlü tavsiyeye açığım, buyrun hocam.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2014, 03:18:40 »
http://www.yakamozelektronik.com/Urunler/21/UsbAdaptorler.html  (bu ithalatçı firma)

http://www.aksoytuning.com/toyota-corolla-1998-2004-usb-sd-cevirici-audio-system-urun4605.html  (bu da aynı ürünü satan piyasa firmalarından biri)

ben bu ürünü uzun bir süredir tek bir sorun bile yaşamadan kullanıyorum bendede 2002 corolla var.ses kaliteside oldukça iyi cd den bir farkını daha algılayamadım.usb takınca sesini biraz daha açıyorsun sadece okadar. ama sd kartlarda daha çok öneriyorlar.şahsi görüşüm olarak piyasanın en iyisi bence.ama dedigim gibi şahsi fikrim.forumda bakınırsan görücegini düşünüyorum birçok kişiye daha tavsiyeettim onlarda memnun..ama dech işini bilmiyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2014, 03:23:53 »
http://www.yakamozelektronik.com/Urunler/21/UsbAdaptorler.html  (bu ithalatçı firma)

http://www.aksoytuning.com/toyota-corolla-1998-2004-usb-sd-cevirici-audio-system-urun4605.html  (bu da aynı ürünü satan piyasa firmalarından biri)

ben bu ürünü uzun bir süredir tek bir sorun bile yaşamadan kullanıyorum bendede 2002 corolla var.ses kaliteside oldukça iyi cd den bir farkını daha algılayamadım.usb takınca sesini biraz daha açıyorsun sadece okadar. ama sd kartlarda daha çok öneriyorlar.şahsi görüşüm olarak piyasanın en iyisi bence.ama dedigim gibi şahsi fikrim.forumda bakınırsan görücegini düşünüyorum birçok kişiye daha tavsiyeettim onlarda memnun..ama dech işini bilmiyorum.
Biraz araştırınca bir çok kişinin bu ürünü kullandığını görmüştüm. Takdiklenmiş oldu, teşekkürler.

Corolla (1998-2004) olanı tercih edeceğiz sanırım ? 2004 sonrası makyajlanan E12'lerin teypleriyle, önceki makyajsız E12 serisini ayırmaları garip geldi doğrusu. İki araçta da aynı teyp var.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2014, 03:40:32 »
Biraz araştırınca bir çok kişinin bu ürünü kullandığını görmüştüm. Takdiklenmiş oldu, teşekkürler.

Corolla (1998-2004) olanı tercih edeceğiz sanırım ? 2004 sonrası makyajlanan E12'lerin teypleriyle, önceki makyajsız E12 serisini ayırmaları garip geldi doğrusu. İki araçta da aynı teyp var.

ürün biraz pahalı bir ürün maalesef..piyasada ucuzlarıda var yok degil.ama ürünü eline aldıgında ve motajını yaptıgında nedemek istedigimi anlıcaksın.o model ayrımına çok takılma kafalarına göre yazıyorlar genelde.normalde 2002 ile 2004 teypleride farklı.ithalatçısını arayıp  her türlü bilgiyi elde edebilirsin kafana takılan.kaç model oldugunu sölemen yetiyor uygun ürünü gönderiyorlar.majyajlı kasa ile makyajsızın teyp i farklı mı bilmiyorum
2002 corolla sol vvt-i