Peki bu sorunu servisler genel merkeze iletmiyor mu?Arkadaşlar bu yetkili servis olayı bence KOCA BİR ALDATMACA . Başka bir şey değil ..Amaç senin yani müşterinin cebinden para tırtıklama.Adam sana değer verse veya müşteri menuniyetini ön plana alsa buna bir çözüm üretir.Ama çözüm ne üst merkez deeğişecek .Hatta bana
İzmir Tokullar'da bir müşteri temsilcisi
-Abi senin baskı balatayı da değiştirmemiz gerekiyor demesin mi? Küplere binmiştim..
Bu resmen adamı keriz yerine koymak.Bu servislerin dini imanı para olmuş.Bi de garanti diye üfürükten bir şey çıkarmışlar.
Amaç yine aynı ; müşteriyi bağlayıp cebindeki parayı iç etmek.
Bir de Koymuşlar oraya daha bıyığı yeni terlemiş ustayı , veriyorlar askeri ücreti.Adam maaşla çalışıyor.Niye yorsun ki kendini.
Getir parçayı, değiştir eskisi ile tamam problem düzeldi.
Ulan kendini akıllı zanneden beyinsiz, bende parça değiştiğinde düzeleceğini biliyorum.Amaç beni daha az masrafa sokacak ve aynı zamanda senin itibarını benim yanımda tavan yaptıracak çözümler.Neymiş parça değişecek.
Adamlar öyle işi otomatiğe bağlamışlar ki.Benim daha önceki aracım yaris idi.Ondan da derinden derinden debriyajdan gıcırtı sesi geliyordu.Yine salak

gibi servise götürdüm.Bana söylenen şu idi.
-Üst merkez değişecek.Sonra yine ses kesilmez ise baskı balataya bakılacak.
Yani senden üst merkez parası alınacak.Eeee belki düzelme-ye-bi-lir-miş

Gelde çıldırma arkadaş.Onun için arkadaşlar bu servislerin aldıkları para külliyen haram.Sabahtan akşama kul hakkı yiyip dolanıyorlar.Ama onlara sorarsan Kapitalist salyalarını akıtarak sana demogoji yaparlar.
Kusura bakmayın ama biz tüketiciler böyle vurdum duymaz olursak bize semer vuran çok olur vesselam.