Gönderen Konu: galericiler ?  (Okunma sayısı 2176 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: galericiler ?
« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2014, 16:01:39 »
Dürüstleride varda bizim alicagimiz tip arabalar satilmiyor orda ferari  merso bmw gibi arabalar satiliyor :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2014, 16:01:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2014, 20:46:10 »
Allah helal süt emmişlerine denk getirsin. Dürüstlük insanın içinde olmalı. Burdan tanıdık dizel getz sattı. alan il dışından gelmişti. aracın turbosumu ne kaçırıyormuş belli olmasın diye gres yağı sürmüşler. araç ankaraya varmadan yolda arıza yaptık. sonuçta bunu satanda galerici değildi. önceki aracımı alırken (İst. gedizlerden) ön kapı değişmişdiye aldım. fakat gösterdiğim ustalar değişme yok boya var dediler. ve aracı satarken değişmiş diyerek ilana koydum alan kişi aracı gösterdiğinde boya var dediler. Vicdanın rahat etmesi için dürüst olmak lazım.

Şimdiki aracımı galeriden aldım hatasız diye. Satarken ne çıkacak bakalım. Bulunduğum ilde servis olmadığı için gösteremedim, sadece sanayide kabortacıya gösterdim. tramerde hasar kaydı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2014, 22:48:57 »
Biraz millette de kabahat var ama arkadaşlar...
Nebileyim heryerde 40.000tl'nin üzerinde olan araba galericide 35.000 deniyorsa, illa ki vardır bir sıkıntısı...
Ama işte uzun süre araba arayan insan psikolojisini de iyi bilirim, bazen sadece inanmak istiyor insan...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 12, 2014, 23:16:28 »
Tecrübelerime dayanarak: Temiz araç galeriye düşmez düşerse de ebesinin nikahı fiyat ister. Ben araç ararken kriterlerim: sahibinden olacak, e devletten yapılan kontrolde araç en az 1 yıldır o sahibinde olacak. Bir de telefonla konuştuğumda sesi güven verecek. Eğer bunlar sağlanıyorsa araca bakmaya giderim. Aklıma yatarsa anlayana gösteririm (servis, tanıdık usta vb.) Galerici mi? Benden uzak olsun. (Dürüst çalışanları tenzih ederim ama ben hala rastlamadım :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 13, 2014, 02:01:54 »
İnsanın içinde pislik olduğu zaman galericisi de aynı binicisi de...

Önceki gün 21,750 fiyat etiketli 2003 E12 Sol HB bakmak için kaportacımızı aldık, 50 km uzağa gittik. Araba komple boyalıydı, "temizlik boyası dendi", "Eyvallah" dedik. Direklerinde ve şasede herhangi bir şey yoktu.

5664'e mesaj attım, arabanın 1.000 TL hasarı çıktı, ona da "Eyvallah" dedik. Adam "Cuma namazına gideceğim, camiden çıkınca konuşuruz" dedi. O sırada kendi aramızda konuştuk ve arabayı beğenmediğimize karar verdik. Dönüş yoluna koyulduğumuzda 5664'ten muayene ile ilgili bir mesaj geldi.
Araç 2010 yılında 262.652 km'de muayeneye girmiş, 2012 yılında ise 160.570 km'de girmiş. Güncel kilometresi 168.000 km.
Yani araç kafadan 350.000 km'de.

Ne diyeceksin böylesine ? İyi ki beğenmemişik ve geri dönmüşük.

Şimdi 293.000 km'de 2. sahibi öğretmenden 19.000 TL'ye, temiz kullanılmış, tek parça boyalı, tüm bakımları TOYOTA'dan çıkma teknisyen tarafından yapılmış, 2004 E12 Terra Sedan aldık. Motorunda veya herhangi bir şey yok. En azından kafamız rahat, arabanın kilometresini biliyoruz, gönül rahatlığıyla bineceğiz.

Bu arada o 2003 E12 Sol HB'in ilanı aşağıda. Kimseyi kandıramasınlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyoto-1%2C6-hb.sol-cok-diri-bakmadan-gecme-160223784/detay
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 13, 2014, 10:54:40 »
Mesaj atinca km mesaji sonradan geliyor veya hiç gelmiyor bilmeyen olabilir dikkat edelim bizede oldu aynisi 190 binde dediler araba araba 290 binde muayeneye girmis
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RED
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 13, 2014, 17:44:45 »
zenginnn kullanir galeriye birakirrrr.........fakir onarir.... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:   tecrübe...
xxx red xxx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '03
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 13, 2014, 18:03:13 »
Galeri hatasına bende düştüm anarmaya devam...