0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tatmin edici bir cevap değil, peki fotodaki sunroof ne yani. Corolla Auris'e göre daha mı güvensizmiş bu sonuç mu çıkıyor bundan?
Arkadaşıma verilen cevap bu yöndeydi az önce aradım banada verilen cevap bu yönde. Yukarıdaki araçtaki sunroofun sonradan yapılıp yapılmadığını bilemeyiz. Ancak bildiğiniz üzere her marka aracını satmak ve pazarlamak ister. Toyota neden corolla ya sunroof koymak istemesin? Sizce başka bir sebebi ne olabilir? Sunroof olmadığı için arkadaşım honda civic aldı. Nedeni bu. Bilemiyorum, premium donanımda bile sunroof yok. Vardır bir nedeni elbet, saygılar.
Bence koymak istememiştir. Sunroof koymak isteyip teknik nedenlerden dolayı koyamamayı mantığım almıyor hele bu devirde. Tamamen Türkiye'ye yönelik pazarlama stratejisi, klasik donanımlardan kırpma projesi gibi geldi bana.
Ama Aytaç Bey sunroof olmadığından corollaya yaklaşık 70.000 liralık civic tercih edildi. Böyle birşeyi düşünmüş olamazlar. Eğer bu nedenden dolayı sunroof koymuyorlarsa büyük hata yapıyorlar.
bu otomatik açılıp kapanan camı bir tek sevmeyen ben varım heralde, yapabilsem bu özelliği iptal bile ederim. camı az açmaya çalışırken yaşanılan stressi hiç sevmiyorum.
Yukarıda fotoğrafı görülen Corolla sonradan sunroof takılan bir araç olabileceği gibi (sanırım Rus plakalı) , uzakdoğuda satılan Corolla Altis de olabilir.Altis'in üst donanım seviyesine sahip modellerinde elektrikli ayarlanabilen koltuklar, mercekli farlar, Led stoplar, Sunroof gibi pek çok ilave özellik var.Aşağıdaki fotoğrafta Altis'in sunroof'unun araç içerisinden nasıl göründüğünü görebilirsiniz.http://s4.paultan.org/image/2013/11/corolla-altis-taiwan-interior-1-850x424.jpgekleme:İllaki Altis modeli olmasına gerek yokmuş, biraz önce Birleşik Arap Emirliklerine satılan modellerde de sunroof ve mercekli far gördüm :/