0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://www.facebook.com/photo.php?v=816880468327484&set=vb.529378727077661&type=2&theater
Ben gördüm hiç yanaşma derim. Arabasına oğlu/kızı gibi davranır
Arabamın yanından bisikletle geçerken sürtünen çocuğa çıkışmışlığım var öyle diyim ))Arabama zarar vermedim pek ama park konusunda hala sıkıntı yaşıyorum itiraftır
Mustafa bey bende siz gibiyim. Park edemediğim için değil başkalarının arabasını dibime kadar park etmesini hiç sevmiyorum. Kapalı otopark sakin oluyor genelde. Yeri hep iki kolon arasıdır başka araç yanına gelmesin diye
-Ya evet ya, komşunun çocuğu kapıyı sert açtı, farkettim aslında ama kusura bakmayın. Ben sinir katsayısı tavan yapmış bir şekildeyim bu arada. Hayır kadına seslenmesem ne not bırakacak ne bişey gidiyor. Neyse bari kusura bakmayın cümlesini ağzından alabilmiştim. İlginç olan sanki sıradan birşeymiş gibi davranması ve dönüp arkasını gitmesiydi.Arabasından belliydi zaten yazık arabaya muşmulaya dönmüştü.
Hayatımda (araba kullanmıyorken dahi) hiç bir arabanın kapısını dikkatsizce açmadım....Yanımdaki aracın ne olduğuna bile bakmam (eskiymiş ezikmiş vs)... temas ettirmeden açmak için kilo almıyorum ayol....
Estağfurullah Hande Hanım. Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2014, 15:15:04Bu işin bayanı erkeği yok Hande Hanım. Maalesef. Ancak sizin ne kadar titiz bir şöför olduğunuz kullandığınız kelimelerden bile belli oluyor. Arkadaşlar yağ çektiğim çok mu anlaşılıyor?
Bu işin bayanı erkeği yok Hande Hanım. Maalesef. Ancak sizin ne kadar titiz bir şöför olduğunuz kullandığınız kelimelerden bile belli oluyor. Arkadaşlar yağ çektiğim çok mu anlaşılıyor?
estağfurullah neden yağ çekeceksiniz ki.... Alışık değilim bana bu kadar zarif davranılmasına... Genelde beni ezikliyorlar burda
Hanımlar anadırlar, ilk öğretmenlerimizdir, onlar bizim başımızın taçlarıdır. Bu nedenle nasıl iltifat edersek edelim onlara çok azdır. Heleki bir de doktorluk gibi mübarek bir meslek icra ediyorlarsa...