Gönderen Konu: 2006 Avensis'e far ve sis taktırmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '06
Aracımın aydınlatmasını ve görselliğini geliştirmek için daha saydam camlı parlak beyaz ışık veren far ve beyaz sis taktırmak istiyorum. Van'da yaşıyorum. Tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı acaba? İnternet üzerinden de alabilirim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Ynt: 2006 Avensis'e far ve sis taktırmayı düşünüyorum
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2014, 21:09:53 »
Arkadaşlar yok mu forumda daha önce taktıran memnun kalan tavsiye eden? Ben Van'da görüyorum aynı kasa Avensis'lere karartmalı far ve saydan yuvarlak beyaz far taktırmışlar... Bi fikir verebilir misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2014, 23:45:53 »
Görkem bey elimde avensis e uygun sis farinin altina uyan led lerden var isterseniz resimlere bakin hoşunuza giderse görüşebiliriz..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Nisan 17, 2014, 12:08:32 »
Görkem bey elimde avensis e uygun sis farinin altina uyan led lerden var isterseniz resimlere bakin hoşunuza giderse görüşebiliriz..

Kerem Bey ilginize teşekkürler ama bahsettiğiniz bölgeye gündüz ledi taktırdım. plaka altına sıralı led ya da beyaz sis farı arıyorum. Vanda angel eye  (melek gözü) far uygulaması yaptırmış bir çok avensis gördüm çok hoşuma gitti ama nerde yapıldığını bilmiyorum. internette de aradım bulamadım.