Gönderen Konu: Yaris Dizel * 1.4 D-4D  (Okunma sayısı 27426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yaris Dizel * 1.4 D-4D
« : Ekim 10, 2008, 13:12:28 »
almayı düşünüyorum kullanan arkadaşların düşünceleri nedir :)

Toyota Club Türkiye

Yaris Dizel * 1.4 D-4D
« : Ekim 10, 2008, 13:12:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • en iyi otomobil kendi otomobilindir
    • www.erginboy.8m.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris Dizel * 1.4 D-4D
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2008, 13:14:48 »
çok güzel bir araç, biz ofiste kullanıyoruz, ama o sınıf bir arabaya o para çok fazla, biraz üstüne para koyarak bir üst sınıf aracın sıfırını alman mümkün.
2008 Corolla 1,4 d4d

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2008, 13:15:56 »
2 kişiyiz daha çok şehir içinde biniyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2008, 14:09:34 »
test kısmındanda takip edebilirsin.kısaca;
*hızlı
*yakıtta cimri(sabit 75-85km/h 3 litre yakıt)
*kaliteli
*servis fiyatları uygun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2008, 14:12:53 »
sehir icinde 6lt civarı yakıyor.
motor gurultusu alıyor biraz.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2008, 14:29:15 »
alın. pişman olmazsınız.  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2008, 15:53:52 »
Size küçük gelmeyecekse şiddetle tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2008, 20:15:38 »
Serdar Bey'e aynen katılıyorum...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ekim 12, 2008, 23:46:30 »
yorumları bekliyorum lütfen arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 13, 2008, 09:26:39 »
hızır bey sorularınıza açığım bir kullanıcı olarak ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2008, 12:37:44 »
 :) yol tutuşu nasıldır uzun yolda .....sürüş keyfi yoruyormu insanı .......içine ses alma durumu.... virajlarda savrulma durumu..... ben polo kullanıyorum ilk toyotam olacak alırsam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 13, 2008, 13:31:44 »
üzerinde genelde bridgestone ile gelir.bu lastik ile düşünüldüğünde yoltutuşu ortalamanın üzerindedir.ben kişisel merakımdan dolayı lastik konusunda çok hassasım.bridgestone çabuk sertleşen sert hamurlu bir lastik.beni şimdilik mahçup etmedi.ancak birdahaki lastik seçimimi michelindan yana kullanacağım.daha yumuşak hamurlu ve kuruda daha başarılı bir lastik.o şekilde yoltutuşu tadından yenmeyecek eminim.
yüksek yapısı nedeniyle virajlarda savrulma gözükmese bile yana yatma eğiliminde.aracın içindekiler hızlı girilen virajlarda tutunma ihtiyacı hissediyor.amortisörleri biraz sert ayarlanmış ama ben mutlu oldum bu duruma.bu yoltutuşuna etkisi olumlu yönde.sonuçta konfor önemki ancak insan hayatı dahada önemli ;)
direksiyonu oldukça hisli.yeni kasa opel corsadan daha güvenli.
forumumuzun kültürü gereği yüksek hızlar hakkında fikir veremeyeceğim ancak şu şekilde anlatayım otobanda yasal limitler içerisinde kullanımda yan rüzgarlardan etkileniyor ancak bu durum tehlike yaratmıyor.
göstergenin ortada olması ilk başta çok kafama takılıyordu ama anladımki dijital göstergelerin kullanımı çok daha iyi.bir erkek olarak isterdim devir ibresinin hızla kalkmasını :D ancak emin olabilirsiniz ki sizi kendinize mahçup etmeyecek ;) özelliklede gece kullanımı çok keyifli dijital ibrelerle emin olabilisiniz :)
herzaman arabayı ben kullanıyordum.geçen gün bir arkadaşımı direksiyona geçirim arka koltuğa oturdum.(arka koltuklar geriye doğru yatırılabiliyor.bende yatık durumda duruyor.bagaja birşeyler koyacağım zaman dik duruma getiriyorum)gerçeği isterseniz önde yolculuk edenleri kıskandıracak kadar konforlu yolculuk edilebiliyor.kendi klasmanında bu rahatlık ilginç cidden.makam aracı formunda :D:D abarttığımı düşünenler varsa ispatı kolay ;)
bagaj küçük mü?kesinlikle çok fonksiyonlu tasarlanmış.bu sebepten dolayı çok kullanışlı.litre hesabı yapılan birçok teste göz atın.en sonda yarise bakın anlayacaksınız küçük olmadığını.ilk görünüm itibariyle evet küçük duruyor ama içinde küçük gözleri olan kısmı çıkartıp koltukları dik konuma getirdiniz mi tadından yenmez ;)
gelelim sese :) dizel bir araca göre bence hem motor sessiz hemde yalıtım yeterli.yüksek devirlere orantılı olarak seste yükseliyor.kişisel algılar farklıdır ancak ben (özelikle otobanda durumu farkedersiniz) rahatsız olmuyorum.otobanda yüksek devirde motor sesinden rahatsız olan kullanıcılar var.emin olun allah nasip edersede alırsanız bu konunun hiçte büyütülmeyecek birşey olduğunu anlayacaksınız.(unutmadan müzik sistemide yeterli güzellikte)
alacak olursanız size aksesuar seçimindede fikir verebilirim.umarım yeterli açıklama olmuştur.son olarak dizel olmasına karşın bakımları çok uygun fiyatlı.10.000 bakımı yaklaşık 140 ytl gibi bir rakamdı yanılmıyorsam.saygılar.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Ekim 13, 2008, 20:57:51 »
tşş ler zahmet etmişsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 14, 2008, 00:53:56 »
yaris düşünen arkadaşları aydınlatır umarım.sık sorulan sorular ve cevapları şeklinde oldu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 14, 2008, 09:23:22 »
mutlaka kapsamlı bir test surusu yapın. ozellikle 120km hıza cıkabileceginiz bir imkan olsun.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2008, 22:57:43 »
mutlaka kapsamlı bir test surusu yapın. ozellikle 120km hıza cıkabileceginiz bir imkan olsun.
120 kmde de yol tutuşu mükemmel, emin olabilirsiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2008, 23:44:19 »
Selamlar
2008 d-4d m/m kullanıyorum. Araç inanılmaz ekonomik şehir içi 5,5lt/100km şehirdışı 4,5lt/ 100km yakıyor araç 9250 km de. Yol tutuşu fena değil ama yinede yana biraz yatıyor ve bazen tedirgin ediyor ,süspansiyon konforu iyi. Bağaj konusuna hiç takılmayın bu bagaj herkeze yeter birsürü uzun yol yaptık ailece hiç sıkıntı yaşamadık. Lastik ve yol gürültüsünü biraz alıyor ama zamanla alışıyorsunuz bunun yanında motor sesini az alıyor. En çok hoşuma giden ise performansı bayramda Antep otobanında leon 1.6 ile kapıştık bayağı fark yedi benden ve eşim mızmızlanınca ayağımı gazdan çekmeseydim asla yakalayamazdı hızı enson 180 gördüm daha giderdi. Hiç düşünmeden alın derim biz çok araştırdık ve çok memnunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Ekim 26, 2008, 03:50:48 »
Alıcaz almasınada Düz'mü Mmt'mi?
hangisini tercih etmeliyim?
Cidden suanda tek tereddüt ettiğim nokta bu.

Yaris D-4D Sol Special
Yada kısaca TONTON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #18 : Ekim 26, 2008, 17:22:11 »
Hızır Bey 19 yaşındayım fakat şöyle bir anlatım 16 yaşında 2005 te yani honda jazz elite kullandım yol tutuşu bisiklet gibiydi.. 2006 kasımda a3 aldım :) ve inanın böyle bir makine görmedim yol tutuş konusunda halada duruyor zaten ve neticede yarisimde var 06 sonu çıkışlı 1.4 D orjinal helezon takın yol tutuşu baya artmış olur ama benden tavsiye yol tutar kaçar döverden çok ekonomisi yeter..ilk gördüğümde bindiğimde dedim bu neya ne kalitesiz bir araba.. fakat bir alışın inanın audim tanınmıcak halde allahtan 2 gündür yağmur yağdıda tozları temizlendi forever yaris :) düz almanızı tavsiye ederim..
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #19 : Kasım 17, 2008, 18:09:52 »
bende mm aldım sonderece kullanışlı tek kelimeyle süper mm almanı tavsiye ederim