Gönderen Konu: 2013 yeni kasa aracıma 18'' jant alacağım marka model önerileriniz nelerdir?  (Okunma sayısı 1326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
arkadaşlar herkese merhaba arabama (ernesto) 18'' jant almayı düşünüyorum marka model önerileriniz nelerdir ? ::)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
18 biraz fazla olmaz mı?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Yurt dışında takanlar var sorduğumda 2'' büyütmenin büyük birzararı olmayacağını sadece kasis ve tümseklerde daha dikkatli olmak gerektiğini söylediler istanbul şehir içinde sadece göztepe ve bağdat caddesi civarında kullanıyorum aracımı yollar düzgün sıkıntı çıkacağını sanmıyorum en fazla spor yay alınır dedi usta :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Yurt dışında takanlar var sorduğumda 2'' büyütmenin büyük birzararı olmayacağını sadece kasis ve tümseklerde daha dikkatli olmak gerektiğini söylediler istanbul şehir içinde sadece göztepe ve bağdat caddesi civarında kullanıyorum aracımı yollar düzgün sıkıntı çıkacağını sanmıyorum en fazla spor yay alınır dedi usta :)

Spor yay da ilave olabilir. ancak özellikle şehir içinde yakıtınızın artmasına neden olabilir ama tabi yine de siz bilirsiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
2 inç her araçta büyütülebilir bir zararı yok uygun ölçülerde lastik kullanıldığı sürece lastik hesaplama sitelerinden bakmanız yeterli eski ölçüleri yazın yeni ölçüleri bulursunuz %3 sapmaya kadar normal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi

Ya bir de doğuya doğru giderseniz, bir karadeniz turuna çıkarsanız yada Ankara'nın sokak aralarına girecek olursanız vay halinize o zaman :)

Özellikle yolları çok düzgün olan yurtdışındaki kimi ülkeler için doğru dikkat edersiniz. Çünkü nerelerde kasis olacağını bilirsiniz en azından. Düşünün ülkemizde bir yerlerde yolda ilerliyorsunuz ve önünüze bir kasis çıkıyor. Tamam diyelim dikkat ettiniz ama kasis acaba olması gerektiği standart yükseklikte mi? :) Neyse o zamanda çapraz geçersiniz. :D Şaka bir yana şimdiden hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
18 kullanan biri olarak, 18 jant önermem, aracım standart üzerinde bu jant ile gelmeseydi bende tercih etmezdim, insan sağlığı, cep sağlığı için hiç mantıklı bir tercih değil. Sadece hafta sonları, arabamı çevreye göstermeye gezerim ben, şehir dışına çıkmam diyenler için ideal bir boyut, bizim kullandığımız segment araçlar için.

Ama illaha alacam ben diye odaklandıysanız da, güzel bir jant seçin, oz büyücüsü size yardımcı olsun, bence superturismo enfes

1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Arkadaslar bugün gittim sizin yorumlarınızı da dikkate alarak bu jant ısını araştırdım 1.4 dizel motor araca 18 '' takmak mantıklı olmaz dediler yorar arabayı erken yaslanır dediler bi de sizin yorumları görünce şimdilik vazgeçtim ileride bakalım yapan olursa forumdan onunla konuşup bilgi alıp ona göre bişeyler düşüneceğim herkese yorumları icin tesekkurler