0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,Malum yaz ayları geliyor, aracım yolculuk esnasında ve park halinde güneş etkisiyle çok ısınıyor. Küçük de bebeğim olduğu için yolculuk yaparken güneşten ve sıcaktan korumak için arka yan camlara perde yaptırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan ya da tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim. Servisi aradım orijinal perde yok film yapalım dediler. Film sıcağı ne kadar keser bilmiyorum doğrusu
Bencede cam filmi yaptirin. Gunesi herturlu kesiyor arabanin ici yazin daha az isinir. Perde problem istediginiz zaman cami acamiyacaksiniz vs vs...
Çok teşekkür ederim şimdi hemen inceleyeceğim verdiğiniz adresi.Peki cam filmi korur mu güneşten ya da sıcağı önler mi? Çok sıcak oluyor çünkü öğle ve öğleden sonra arabanın içi. Bir de ülkemizde cam filmi yüzünden arkamıza polis takılmasın Mesaj Birleştirildi: Nisan 09, 2014, 22:44:54Haklısınız Bülent Bey, film daha kullanışlı olur ama ne kadar sıcağı keser onu bilmiyorum işte. Bir de malum ülkemizde yasalar izin vermiyor. İzin verdiği film de güneşi keser mi bilemedim. Şimdi Ferhat Beyin konu ile alakalı verdiği linki inceledim o perde aynı film gibi kullanışlı geldi bana
2 numara kaliteli bir film isinizi gorur. Perdeler kullanisli olmuyor. Eger aracinizi aileniz ile birlikte kullanacaksaniz, ufak cocuk vs olursa polisler pek birsey demiyor.
Teşekkür ederim Aytaç Bey. Toyota Servislerinde yaptırsam 2 numaralı filmi nasıl olur, kalitesi iyi mi? Son olarak fiyat ne kadar olur bilginiz var mı?
Servislerde 1 numara film yapiyorlar fiyati 400 civari pek onermem. Kaliteli olsun diyorsaniz disarida 250 civarina llumar veya 3m yaptirabilirsiniz,daha da uyguna yapan yerler mevcut.
hakan bey kaç numara film yaptırdınız
hocam paran varsa 3 m taktır.solar granda iyidir.ancak arka cam rezistanslarını falan düşünüce 3m iyidir.bende bod perdeler hala duruyor. taktırdığın filmin rengi markaya görede çok değişiyor.ayrıca zaman içinde filmlerin rengi açılıyor. eğer ihtiyaç olursa bod perdeyi takmam 2dk sürer.ön cama takacaksan ( ben takma derim ) sadece 3 m kullanmanı tavsiye ederim.( yarım numara )1 numara film yeterli şekilde güneş ışığını kesiyor.zaman içinde ne olur bilmem.ayrıca ben arabanın içersinin çok kararmasınıda sevmiyorum. fazla güneş ışığını azaltması yeterli.önler 1 arkalar 2 yap ön camı boşver