0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forum arkadaşlarım öncelikle hepinize tekrar merhabalar .25 tlye hemen her toyota efsane kasalarda gördüğümüz sis farından aldım. montaja 60 lira istediler kafaya koydum kendim yapacağım.elektrik tesisatını nasıl yapabilirim arkada orjinalinden sis farı var aynı hattan anahtardan nasıl yapabilirim benim istediğim orjinal gibi olsun farlar kapalıyken yanmasın ayrıca arkalarla beraber yansın istiyorum.direk arkaya giden kablodan bağlasam olur mu yada ayrıca röle sigorta vs. lazımmı malzemeler nelerdir nasıl yapabilirm yardımlarınızı bekliyom ve şimdiden teşekkür ediyorum
Arka sisleri araç farları kısa konumda iken denedinizmi?
zaten parklarda yanmıyor kısalar ile calışıyor yani anlıcağınız benim yapmak istediğim orjinal sisteme far eklemek olay bu
Yok bugün sisleri aldım fakat montajı yapmadım arkada orjinalinden sadece solda var aslında en basitinden arka sislerden öne kabloyla arabanın altından öne çekçem de bu seferde aküyü patlatırız başımıza iş alırız haydi arkadaşlar bi yardımcı olun elbet vardır aranızda benim istedigimi yapmış olan Varolan sisteme ön sis eklemek
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57552.0Arka sis kablosundan Direksiyonun ordan pedallarin ustunden kaputa giden kablo demeti yanindan kablo cekiniz. akunun artisindan araya sigorta koyup kablo cekin akunun eksisinden kablo cekin sislere gidecek bir kablo hazirlayin. 4 kablonuz oldu bunlari roleleyin sisin eksi ucunu saseye baglayin.
Arkadaşlar deneme yanılma yoluyla yaptım cillop gibi oldu hepinize teşekkür ederim aldığım rölede numara olmadığından zorlansam da sonunda oldu :-)