0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aga kameranın açısına park etmemişiz arabayı okulun orda kameranın dşında kalıyo araç çok az bi farkla görünmüyo çocukları görsek zaten okulda tutarım ben onları öğrencilerden biri yapmış belli oluyo zaten ama kimdir nedir görünmüyo hani bazı yerler biraz derin bazı yerlerde çok fazla değil cila yapsak arabanın boyasına zarar gelmezmi bu renkte koyulaşma yapıyomuş parlaklık gidiyomuş diye duyduk biz ( cevabın için saolasın )
Öncelikle Selamünaleyküm Arkadaşlar Bugün aracımızın yanına gittiğimde kaputa çizikler atılmış isim yazılmış boydan boya yan tarafını çizilmiş olarak gördüm evlat acısı gibi içime oturdu arabada zerre boya yoktu şimdi bunu nasıl gidere bilirim aracı gümüş gri olduğu için boya sıkıntı yaşayacağım gibime geliyor acaba bilgisi olan varmı çözüm bilen varmı komple kaputu boyatmak zorundamı kalacam yardımınız lazım . Şimdiden teşekkürler Allah kimsenin aracına böyle şeyleri nasip etmesin.
Geçmiş olsun .Hayatta en sinir olduğum durumlardan birisi sırf bu yüzden araç parkında itina ediyorum ama nafile , adam çoluk çocuk aracını yanaştırıyor çocuk arka kapıyı sertce açıyor yandaki arabanın kapı küçük göçük ne yaparsın ne edersin .İnsan ALLAH göstermesin kazayı anlayışla karşılayabiliyor ama biryere parketmişsin geliyorsun çizik ,göçük ne kadar küfür varsa hepsini sayıyorum.Tekrar geçmiş olsun...