Gönderen Konu: Toyota Corolla E12 Çizikler  (Okunma sayısı 1477 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '05
Toyota Corolla E12 Çizikler
« : Nisan 09, 2014, 17:13:04 »
Öncelikle Selamünaleyküm  Arkadaşlar

Bugün aracımızın yanına gittiğimde kaputa çizikler atılmış   >:( isim yazılmış boydan boya yan tarafını çizilmiş olarak gördüm  :o  evlat acısı gibi içime oturdu arabada zerre boya yoktu şimdi bunu nasıl gidere bilirim aracı gümüş gri olduğu için boya sıkıntı yaşayacağım gibime geliyor acaba bilgisi olan varmı çözüm bilen varmı komple kaputu boyatmak zorundamı kalacam yardımınız lazım . Şimdiden teşekkürler Allah kimsenin aracına böyle şeyleri nasip etmesin.

Toyota Club Türkiye

Toyota Corolla E12 Çizikler
« : Nisan 09, 2014, 17:13:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla E12 Çizikler
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2014, 17:18:26 »
Bizim aracımızıda aynı bu şekilde çizmişlerdi etrafında dönmüş şerefsiz. Kamera kayıtlarınada ulaşıldı herşey apaçık ortada ama hala bulunamadı yoldan çıkmış. Genelde husumeti olan kişiler yapıyor bunu...

Derinliğe bağlı olarak rütüşle giderilebilir. Hatta çok derin değilse pasta bile iş görür. Bizimkinin bazı yerleri pastayla geçti diğer yerlere çok az rütüş yapıldı ufak suluboya fırçasıyla. hiç belli olmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Nisan 09, 2014, 17:36:23 »
Aga kameranın açısına park etmemişiz arabayı okulun orda kameranın dşında kalıyo araç çok az bi farkla görünmüyo çocukları görsek zaten okulda tutarım ben onları öğrencilerden biri yapmış belli oluyo zaten ama kimdir nedir görünmüyo hani bazı yerler biraz derin bazı yerlerde çok fazla değil cila yapsak arabanın boyasına zarar gelmezmi bu renkte koyulaşma yapıyomuş parlaklık gidiyomuş diye duyduk biz ( cevabın için saolasın )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2014, 17:48:42 »
Aga kameranın açısına park etmemişiz arabayı okulun orda kameranın dşında kalıyo araç çok az bi farkla görünmüyo çocukları görsek zaten okulda tutarım ben onları öğrencilerden biri yapmış belli oluyo zaten ama kimdir nedir görünmüyo hani bazı yerler biraz derin bazı yerlerde çok fazla değil cila yapsak arabanın boyasına zarar gelmezmi bu renkte koyulaşma yapıyomuş parlaklık gidiyomuş diye duyduk biz ( cevabın için saolasın )

Rütüşlerin üstüne cila sürülüyor zaten zamanla atmasın diye. pasta yapılan yerde cilaya gerek kalmaz. Derin olmayan çizikleri kapatır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 09, 2014, 17:56:23 »
Öncelikle Selamünaleyküm  Arkadaşlar

Bugün aracımızın yanına gittiğimde kaputa çizikler atılmış   >:( isim yazılmış boydan boya yan tarafını çizilmiş olarak gördüm  :o  evlat acısı gibi içime oturdu arabada zerre boya yoktu şimdi bunu nasıl gidere bilirim aracı gümüş gri olduğu için boya sıkıntı yaşayacağım gibime geliyor acaba bilgisi olan varmı çözüm bilen varmı komple kaputu boyatmak zorundamı kalacam yardımınız lazım . Şimdiden teşekkürler Allah kimsenin aracına böyle şeyleri nasip etmesin.

Geçmiş olsun. Çok kötü bir durum, insanda psikoloji bırakmaz. Yakından net bir foto çekip koyarsanız daha iyi olur. Pasta-cila ile halledilebilir mi bakılır.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2014, 17:57:28 »
Eger bir foto paylasirsaniz ciziklerin durumunu gorur daha iyi yardimci oluruz.gecmis olsun gercekten.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Nisan 09, 2014, 18:05:11 »
Saolun arkadaşlar şuanda foto atamıyom abim araca baktırmaya gitti gelince foto çekip atmaya çalışıcam Tekrar teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2014, 19:40:18 »
Tirnaginin icine giriyosa gecmis olsun girmiyosa pasta ile haledilir iyi bi usta her turlu halleder bizim camurluga anahtar cektiler s..... ustaya goturduk  3 saat pasta atti boya yanicakti neredeyse duzelttik boyasiz usta dedi zaten olmazsa boyancak yanana kadar boya pastayi vuralim vur dedim düzeldi :) biraz tehlikeli bi iş
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2014, 18:35:01 »
Çok geçmiş olsun fotoğraf eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Okul önü gibi yerlere kesinlikle park etmeyin. Benim aracımın anatomik spoileri üzerine oturmuşlar yerinden çıkartmışlardı.
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 1.4 D-4D Terra(Manuel)
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 25, 2014, 11:05:44 »
Geçmiş olsun .Hayatta en sinir olduğum durumlardan birisi sırf bu yüzden araç parkında itina ediyorum ama nafile , adam çoluk çocuk aracını yanaştırıyor çocuk arka kapıyı sertce açıyor yandaki arabanın kapı küçük göçük ne yaparsın ne edersin .İnsan ALLAH göstermesin kazayı anlayışla karşılayabiliyor ama biryere parketmişsin geliyorsun çizik ,göçük ne kadar küfür varsa hepsini sayıyorum.
Tekrar geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 25, 2014, 11:26:58 »
Geçmiş olsun .Hayatta en sinir olduğum durumlardan birisi sırf bu yüzden araç parkında itina ediyorum ama nafile , adam çoluk çocuk aracını yanaştırıyor çocuk arka kapıyı sertce açıyor yandaki arabanın kapı küçük göçük ne yaparsın ne edersin .İnsan ALLAH göstermesin kazayı anlayışla karşılayabiliyor ama biryere parketmişsin geliyorsun çizik ,göçük ne kadar küfür varsa hepsini sayıyorum.
Tekrar geçmiş olsun...

Hislerime tercüman olmuşsunuz. Galiba bu konuda ayrıntılı yorum yazsam sizin gibi yazardım tabi küfür etmiyorum ama hiç de iyi anmıyorum :). Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2014, 11:42:37 »
Çok geçmiş olsun çok kötü bir durum valla benim arabanın kapsında 15 cm lik çok kalın olmayan bir çizik var o bile moralimi acayip bozuyor ki sizin ki çok daha zor bir durum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "