0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi markanin urunlerini kullanacak yesim hanim.mesala kimisi gelir derki su markayi kullanmaniz mumkunmu vs gibi bu da tercihlere eklenebilir.ayrica göğüs kismi bizim toyotalarda zaten parlak birazcik mat gorunse daha iyi olcak matlastirici secenegiolabilir.hangi tur yikama yapilacagi cilali yikamami yoksa normal yikamami..
öncelikle hayırlı olsun.paspas kağıdı oralarda kullanılıyorsa konulsun yada konulmasın seçeneği olabilir.
ArkadaşlarımmAşağıda bir form mevcut. Hemen ufak bi açıklama yapayım. Ofis arkadaşım oto yıkama açtı, daimi müşterilerinden abonelik talep edenler için bu formu hazırladı. Sizden fikir almak istediğim noktalar var. Birkaç tane biz seçenek sunduk müşterilere mesela aracıma koku sıkılsın/sıkılmasın , kapıdan alınsın/ben getiririm gibi. Bunlara ek ne yapabiliriz? evet/hayır kısmını genişletmeye ihtiyacımız var. detaylı temizlik için değil normal yıkama için olan fikirlerinizi paylaşırsanız çok büyük yardımınız olacak.
Ricaederim nedemek.ama onericegim 3sey cilali oto yikamasi olur klima kokularinin giderilmesi ve ozon dezenfekte uygulamasi olur.
Genel uygulama köpükle mi yıkama düşünülüyor yoksa sünger le falan mı? her ikisi de uygulanacak sa seçeneklere bu da koyulabilir belki fiyat farkı da alınabilir. Lastik parlatıcı uygulanıp uygulanmaması hususu da seçeneklere koyulabilir.
Ben onu yeni ogrendim ben yaptirmam artik mesala lastik parlatma sutle kendim yaparim.catlatma zarar verme durumu oluyormus
Koltuk ayari