0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim. Hoparlörlerimden sol arka patlak. Yani arka hoparlörler zorunlu:) Güzel ancak kendinden amfililer daha mı pahalıdır ne Bize kapı içleri için 4 hoparlör yeterli olacak sanırım. Aytaç abi link atarsan cok faydalı olacak zahmet olmassa
Yardım Lütfen!
Toyotada kullanılan hoparlörler gayet iyi aslında ama montaj biçimi, yeri ve izolasyonu kötü olduğu için kötü gibi geliyor. Bu konuda sayılan hiçbir hoparlör alt yapı düzeltilmez ise orjinalden verdiğiniz paraya değecek kadar daha iyi çalmaz.
Ben iyi olduğunu düşünmüyorum Alper Bey, yer ve izolasyon biçimi tabi önemli ama örneğin benim eski aracımın orjinalleri (ww polo) şimdiki auris'imden daha iyi idi. Üstelik yerleri de hemen hemen aynı. Hoparlörün kalitesi ne de olsa fark ettiriyor.
Polonun ses kalitesinin daha güzel olması kapı izolasyonu nedeniyle. Şu anda da zaten ses kalitesi için yaptırılan sistemlerde VW veya Audi tercih ediliyor. Yeni Golflerde de mesela tam kapalı hoparlör kabinleri var kapı içlerinde.Aracınızın hoparlörlerini değiştirmeden kapılara iki kat izolasyon çekin, sonra dinleyin bakalım ne oluyor Toyota hoparlörleri de Pioneer tasarımı zaten, Japonyadan gelen araçlarda hatta Pioneer üretimi olması lazım.
Bütçem Şimdilik 120 tl (4 Hoparlör için.) eğer kalite alabilirsem 180tl. Subboferi de kuzenim hep beleşe getiriyo, çevresi var. En son odasında 3 subbofer vardı. Ben pioneer'in 1400w lık subboferine talibim. Ancak Ben 4 Hoparlörle net bir sistem istiyorum. eğer bu amfilerden biri olursa takarım ama Aile arabası. Kısacası ben sizden sağlamından 2 takım hoparlör istiyorum. yalıtım konusunda da kararsızım. becerebilirmiyim bilmiyorum.Bana 16 cmlik 2 hoparlör, 13 cmlik 2 hoparlör lazım. Bütce ortalama 150tl Saygılar...