Dnslerinizi kontrol edin. Kendi kendine değişiyorsa virüs vardır. Ben otomatiğe alıyorum tekrar değişiyor. Zararıda varmış biraz araştırdım. Mesela banka sitenizin kopyasını yapıyorlar. siz o adrese eriştiğinizi sanıyorsunuz fakat fake bir adrese bilgilerinizi giriyorsunuz.
Bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Modemdenmi sızıyor ? Nereden sızıyor ?
Birkaç gündür şu lanet virüsle uğraşıyorum. Ben siliyorum o bulaşıyor. Sanırım ağımdaki diğer pc lerden banada sızıyor. Hepsini taratacağım.
Kaspersky internet security kullanıyorum. Tüm güvenlik ayarları en fullde.
antivirüs kullan yeterli olur.ayrıca bankalar eskisi gibi güvenlik zaafı içnde değiller mesela sms le şifre onayı istiyorlar falan filen yani pc den direk hesap numarası şifre bilinmesi yeterli değil haa birde mümkünse banka hesabına akıllı tel lerden falan girmemeye gayret et,başka bir oc kullanıyorsan sanal klavye kullan:)
antivirüs kullan yeterli olur.ayrıca bankalar eskisi gibi güvenlik zaafı içnde değiller mesela sms le şifre onayı istiyorlar falan filen yani pc den direk hesap numarası şifre bilinmesi yeterli değil haa birde mümkünse banka hesabına akıllı tel lerden falan girmemeye gayret et,başka bir oc kullanıyorsan sanal klavye kullan:)
akıllı telefondan banka hesabıma hep girerim, nasıl bir negatif yönü var acaba
Bahsettiğim internet security antivirüs + internet korumalı. Ağdaki tüm pc leri tarattım modem sürümünü güncelledim şimdilik sorun çözüldü.
Bahsettiğim internet security antivirüs + internet korumalı. Ağdaki tüm pc leri tarattım modem sürümünü güncelledim şimdilik sorun çözüldü.

geçmiş olsun:)
Mesaj Birleştirildi: 18 Nis, 2014 03:40
akıllı telefondan banka hesabıma hep girerim, nasıl bir negatif yönü var acaba
bildiğim kadarı ile ıphone lar haricinde akıllı telefonlara indirilen uygulamalarla virüs bulaşabliyor ve size gelen sms şifresini dahi görebilyorlar ve sizden önce hesaplara girebilyorlar. geçenelrde bununla alakalı bir yazı okumuştum oradan hatırımda kaldı