0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali bey o balata tozu.Bende bosch taktırdıgımda jant simsiyah oluyordu.şimdi nıbk marka yarı seramik balata var onun hiç tozu yok.Orjinal balatada trw marka balatada hepsinde toz var.Ama sizin araba 45 bin km civarindaki aracın diski tornalanırmı.Birde önceki sahibi gerçekten edepsiz mis herhalde.aracın üzerindeki fabrikasyon hoparlörü almak nedir.Ben osam aldığıniz kişiye yada aldiginiz yere bu durumu söylerdim.
Yok hocam adı üstünde balata tozu o. Bir sıkıntı yok ama o tozları uzun süre tutmayın jantın üzerinde jantı matlaştırabiliyor zamanla. Würthün ve artık birçok markanın balata spreyleri var ucuzları5 tl civarı. Ayrıca her türlü yüzeyde temizleyici olarka kullanabilirsiniz balata spreylerini...Ön arka disk fren değil mi?
Muhtemelen balatadan geliyor olabilir ancak takipte olun devam edecek mi?
emindegilim kesinlikle ama bunun tornalatmanızla alakası yok bence.ben senelerdir bosch kullanıyorum birsüre sonra hep siyahlıyor jantlar.çokda önemlidir durum degil..balatadan kaynaklı.normal araba yıkarken temizleniyor rahatlıkla
Yok yok Ali hocam Aynı durum bende de mevcut. Bende Bosch ve TRW taktırdım, önler Bosch arkalarmı TRW idi yada tam tersimi hatırlamıyorum ama sizin dediğiniz gibi Gri Parlak jantların iç kısımları siyah toz oldu. Toz oldu diyorum çünkü geçenlerde ayakkabım ile şöyle bir dürttüm eski parlak görüntüsü çıktı piyasaya Bu arada aracı hiç adam gibi yıkamacıya götürmedim Benzinlik usulü yıkattım
Arkalar trw değil ali bey.Benim dediğim yarı seramik nibk marka balata .Dışı mor.Bende dortnalda onlere bosch marka taktırmıstım.Ama çok ses yapıyordu.otuyordu ..otuyordu ..Onlarda kaliteli esnaflar bir dediğimi iki etmeden bu mor bakara ile degıstıler.Gerçi buda ilk başlarda ötüyor ısınınca geçiyor.Buda ötüyor diyemedim.öyle kullanıyorum.