0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 günde 350 km yol yapacağım onun için dizel olmasini istiyorum
Focusun debriyajı iyi dir
Dizel Fiat Punto kirala İlke. Kardeşim kullanıyordu çok az yakıyor. Bulamazsan clio. Fiyatları da düşüktür.
Sev turizm 15 tl istanbul adapazarı sakarya VİB 19 tl istanbul adapazarı 80 kira 100 yakıt girdiğin risk olarak bakarsak olaya....
Kiralayabiliyor musun ki? Benim bildiğim 25 yaş altına kiralanmıyor... en azından Avis, budget falan öyle yani.Bu arada 3-4 mayıs için İstanbulda i20 türevi aracı 75'den verdi Budget iki günlüğüne.Şimdiye kadar kiraladığım araçlar arasında sıralama yaparsam:1. Ford Focus2. Hyundai Accent Era3. Punto4. Lineaolur sıralama iyiden kötüye. Accent otomatikti aslında ama fazla yakıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam İlke ehliyetini bu sene benimle yakın zamanlarda aldı.Bana kiralamıyorlarsa sanada kiralamazlar. Onun sebebini sorduğum zamanda en az 2 yıllık ehliyet sahibi olmak lazımmış dediler.Diğer türlü olsa herkese kiralarlardı.25 yaş sınırını hatırlamıyorum aviste,çünkü geçen sene arkadaşım kiraladı Focus,22 yaşında şuan
Focusun yol tutuşu da çok iyi
ben de focus derim fakat ne yazık ki firmaya göre değişen tecrübe sınırı var. en az 2 yıl tecrübe istiyorlar. 3 yıl isteyeni de gördüm. bence riske girmeye değmez tek başına gideceksen. araca 3-5 kişi almayı düşünüyorsan hesaplı olabilir. genç yaşta böyle heyecanlar yaşamak isteyebilir bünye tabi ama devir ekonomi devri.
pendik köprüsünden 500es geçiyor olması gerek. geçiyorsa ben de düşünebilirim fakat gece yarısı dönüşü tabi çok zor olur. 500es davutpaşa kampüsü'ne gidiyor, benim ev de orada zaten.
Len ilke ben giren demedim senin girdiğin dedim
İlke madem araç kiralıcan bi 20-30 daha ver daha fiyakalı bi araç kirala havan olsun gönderdiğin sitede audi a1 var mesela..yakışırrrr
aynı durum benimde dikkatimi çekti İlke galiba kiraladığın yerler normal kiralama yerleri.Avis gibi şirket değiller galiba.Aracın başına gelecek her durumda çok sıkıntı çekersin baştan söyleyeyim.Benim arkadaşıma kapıyı çizmişsin diye 1600 TL ödettiler.Tamam genciz kanımız kaynıyorda birazcık ileriye dönük düşünmek lazım.
bunlarda km sınırı yok mu? bende bi kere kiralayacaktım, acil tekirdağ tarafına gitmem gerekti km sınırı var demişlerdi.