Gönderen Konu: 2007 corolla Teyp Sorunu ???  (Okunma sayısı 1504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • we celebrate life with house...
    • facebook - instagram - twitter/mstty
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '07
  • 19 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
2007 corolla Teyp Sorunu ???
« : Nisan 07, 2014, 00:40:30 »
2007 D4D elegant aracımı 4 ay önce aldım ve yaklaşık 9-10 kere teyp ekranının komple  boş olmasıyla ilgili sorun yaşadım.bi kaç yerdem kronik sorun diye duydum.var mı böyle bi sorunla daha önce karşılaşan.malum toyota kronk arızalar markası.bana böyle oldğu çok mantıklı geldi.inş pratik bi çözümü vardır ?
Lütfen ama lütfen kaybettiğimiz vicdanlarımızı yeniden kazanalım. Keza bu ülkenin tutanacağı son dal vicdanlarımızdır.

мυѕтαƒα αяı

Toyota Club Türkiye

2007 corolla Teyp Sorunu ???
« : Nisan 07, 2014, 00:40:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 corolla Teyp Sorunu ???
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2014, 09:07:34 »
2007 D4D elegant aracımı 4 ay önce aldım ve yaklaşık 9-10 kere teyp ekranının komple  boş olmasıyla ilgili sorun yaşadım.bi kaç yerdem kronik sorun diye duydum.var mı böyle bi sorunla daha önce karşılaşan.malum toyota kronk arızalar markası.bana böyle oldğu çok mantıklı geldi.inş pratik bi çözümü vardır ?

Teybinizin lcd paneli arızalı olabilir, tamir edilebilir veya çıkmacılardan temin edebilirsiniz. Toyota'yı kronik arızalar markası olarak nitelendirmeniz pek doğru değil. Siz başka hangi marka araçları kullandınız şimdiye kadar?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 19 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2014, 21:57:09 »
Teybinizin lcd paneli arızalı olabilir, tamir edilebilir veya çıkmacılardan temin edebilirsiniz. Toyota'yı kronik arızalar markası olarak nitelendirmeniz pek doğru değil. Siz başka hangi marka araçları kullandınız şimdiye kadar?

çok fazla bi araç kullanmadım.golf 2006 çok çarpan olduğu için değiştirip golf 2010, 1994 passat, 2011 ceed, 2009 fiesta(şirket arabası), 2005 ve 2012 doblo bide 308.1-2 bişey kullandım yani.ben bu dediklerimi servis çalışanından duyduğum için söylüyorum.
arızaya gelirsek ekranın ışığı yanıyo.çalışıyo cd'yi çıkartınca teyp kapanıyo.yada cd içindeyken FM'e basınca teyp kapanıyo.anlatabildim mi ? yani ekran yazıları yok.hadi dediğiniz gibi olsa neden FM'e yada başka bişeye basınca teyp kapanıp CD'yi içinden çıkarsın ?
Lütfen ama lütfen kaybettiğimiz vicdanlarımızı yeniden kazanalım. Keza bu ülkenin tutanacağı son dal vicdanlarımızdır.

мυѕтαƒα αяı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2014, 22:04:46 »
Mustafa Bey eger ihtiyaciniz varsa temiz durumdaki 2011 corolla teybim satilik. İlanlara bakin forumdan.
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 19 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 07, 2014, 22:22:04 »
Mustafa Bey eger ihtiyaciniz varsa temiz durumdaki 2011 corolla teybim satilik. İlanlara bakin forumdan.

kardeşim çok teşekkür ederim.benimkiyle aynı 2007 eleganttan bi teyple değiştirdik aynısı oldu.sadece şunu biraz çözdüm.eğerki anahtarı kontaktan çıkarırken CD ağzında kalırsa teybn.yapma olasılığı çokta yükseliyo :/

мυѕтαƒα αяı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2014, 08:24:26 »
kardeşim çok teşekkür ederim.benimkiyle aynı 2007 eleganttan bi teyple değiştirdik aynısı oldu.sadece şunu biraz çözdüm.eğerki anahtarı kontaktan çıkarırken CD ağzında kalırsa teybn.yapma olasılığı çokta yükseliyo :/

Yaşınız 23 sanırım Mustafa kardeşim. Bana kardeşim deyince tebessüm ettim. İnşallah çözüm bulursunuz teybinize. Keyifli forumlar.
------- E & S & K -------