merhabalar arkadaşlar iki gün önce başıma ilk kez karşılaştığım hatta hiç duymadığım görmediğim bir durum geldi 200 km yol yaptım sonrasında ışıklarda beklerken baktım rolanti 1100 civarında sabit bekliyor yeşil ışık yandı gaza basıyorum rolanti hafif yerinden ya oynuyor ya oynamıyor arkada korna çalan araçlar cabası ne yapacağımı bilemedim kalkış yapıyorum araç tekliyor yavaş yavaş debriyaj gaz yaparak zar zor kenara çektim bakıyorum hala aynı durum gazda geliyordum benzine attım aynı durum kaputu açtım hiçbirşey görünmüyor düşündüm sabit rolanti, gaz yememe, gaz kelebeği derken aklıma artı kutup başı geldi

söktüm on dakika bekledim tekrar takıp çalıştırdım düzeldi neyse korka korka yolun sağından devam ettim vardım eve ertesi gün doğru sanayi sabah çalıştırdım sıkıntı yok önce motorcuya gittim( şunuda belirteyim yollar çok kötüydü bağırtıyorum diye seyir halinde bir kaç kez gazdan benzine attım o yaptığımdan şüphelendim) motorcuya bunu anlattım beyinli araçtır karışmış olabilir dedi brc'ye gittim anlattım sıralı sistem alakası yok dedi benimde kafam karıştı acaba neden öyle bir durum oldu bir kaç gündür kullanıyorum ama suan sıkıntı yok acaba büyük bir arızanın habercisimi veya gaz kelebeği elektronik olduğu için kafayımı yedi sizinde değerli fikirlerini bekliyorum