Gönderen Konu: aurisim  (Okunma sayısı 2155 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6000
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
aurisim
« : Nisan 02, 2014, 15:17:50 »
yorumlarınızı bekliyorum :)
[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7] [attach=8] [attach=9]

kusura bakmayın hepsini bir anda yükleyemedim hata vedi o yüzden parça parça yükledim
yapılanlar:
- çelik jant
- çelik sibop kapağı
- krom egzos ucu
- muge rüzgarlık (4 cam)
- navimex 7' oem sistemi
- sustalı anahtar

Toyota Club Türkiye

aurisim
« : Nisan 02, 2014, 15:17:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: aurisim
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2014, 15:25:16 »
Güzel.Güle güle  kullanın, arkadaki stickeri pek anlayamadım nedir acaba? Jantlarda benimkiden. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2014, 15:28:31 »
Güzel.Güle güle  kullanın, arkadaki stickeri pek anlayamadım nedir acaba? Jantlarda benimkiden. :)
teşekkür ederim aytaç hocam dalgıç sticker ları onlar biraz dalgıçlığımız varda  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2014, 15:37:26 »
Anahtarlık süper, arabayıda sevdim, bizde o civarda olsakta dalsak keşke, tek yıldızım bende ama, daha 1 adet deniz dalışı yapabildim anca, onuda kaş ta gerçekleştirmiştim, güzel günlerde kullanın
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2014, 15:45:08 »
Anahtarlık süper, arabayıda sevdim, bizde o civarda olsakta dalsak keşke, tek yıldızım bende ama, daha 1 adet deniz dalışı yapabildim anca, onuda kaş ta gerçekleştirmiştim, güzel günlerde kullanın
teşekkürler alper hocam, anahtar malum toyotacılar için bir zulümdür ama artık onu hallettim, bende 2 yıldız dalgıcım ancak 3 yıldızı almaya az kalmışken işimden dolayı malatya ya geldim. o yıldızları bodrumda aldım ama Allah nasip ederse bodrum serüvenim ve dalgıçlık serüvenim en kısa zamanda devam edecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2014, 21:17:30 »
Hocam navimex navigasyondan memnun musun. Bende de yaris var. Ona taktirmak istiyorum ama kararsizim. Radyo cekim gücü falan nasil.navigasyonu iyi mi. Direksiyon tuşlarıyla uyumlu mu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2014, 23:26:32 »
Hocam navimex navigasyondan memnun musun. Bende de yaris var. Ona taktirmak istiyorum ama kararsizim. Radyo cekim gücü falan nasil.navigasyonu iyi mi. Direksiyon tuşlarıyla uyumlu mu ;)

Su anda en cok kullanilan navimex, arkasindan necvox geliyor. Her ikisininde direksiyon kumanda uyumu var, yalniz su aralar fiyatlari biraz yuksek. Kura bagli olarak 1-2 aya kadar biraz daha duser fiyatlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2014, 15:21:57 »
hocam dürüst olayım, şuanda navigasyonu pek kullanamadım neden diyeceksen taktırdıktan sonra şehir dışına çıkmadım ama Allah izin verirse mayıs ayında kullanacağım o zaman daha iyi bilgi veririm şuana kadar navigasyon da pek sıkıntı görmedim. direksiyon tuşları ile hiç bir sıkıntı yaşamadan çalışıyor, radyo çekim gücü çok güzel ve kaliteli, hatta şu aralar geri görüş kamerası ve tv anteni hediye olarak satılıyor  :alkis:

Mesaj Birleştirildi: Nisan 06, 2014, 15:24:26
aytaç hocam ben kasım ayı gibi 750 tl ye aldım ama şuanki fiyatı bilmiyorum eğer dürüst bir işletmeyse şahıs ithal ettiği kurdan verir diye düşünüyorum  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 07, 2014, 16:15:52 »
Sağolun cevap için Mehmet Bey. Ben de Navimex alacam sanırım :) Kullanan birinden duymak daha iyi oldu. Allah kaza bela vermesin. Aracınız çok güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #9 : Nisan 07, 2014, 16:24:34 »
Sağolun cevap için Mehmet Bey. Ben de Navimex alacam sanırım :) Kullanan birinden duymak daha iyi oldu. Allah kaza bela vermesin. Aracınız çok güzel.

Navimex fiyatları 750 TL civarında.

http://www.sahibinden.com/oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici?query_text=Yaris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2014, 14:44:29 »
teşekkürler hocam, birde şunu söylemem gerekiyor baktım da söylememişim cihazı almadan önce cihazın farlar yanınca ışığının hangi renk olduğunu sorun yada değiştiriliyor mu onu sorun ben sormadığım ve benim cihazın ışığı yeşil yanıyor :) haa benim için sorun değil çünkü cihazın performansına ve fiyatına baktığım için pek umursamadım, ilave olarak cihaz 3g ile internete bağlanabiliyor eğer istemezseniz onu bağlamıyorlar  :alkis: