0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mazdalarda lpg pek randımanlı olmuyor diye biliyorum. İyi araştırıp öyle alın.
işte bu kötü bir haber, olayın rengini tamamen değiştirebilecek bir durum.
dediklerinize katılıyorum Alper Bey. benim ikinci elde zarar edermiyim gibi bir sıkıntım yok tek sıkıntım elimdeki aracı satıp başka bir araç sahibi olduğumda o araç eski aracımı aratmamalı. (konfor ve arıza yapma açısından)
Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir yıldır profilimdeki araca sahibim. Çok şükür Allaha çokta memnunum, yalnız nasıl derler biraz kaşıntı tuttu, birde malum hbnin bagaj problemi var 3 kişilik aile olunca sığamıyoruz artık, ayrıca otomatik ve daha dolu bir araca geçmek istemem beni bu ikileme soktu. Sizlere danışmak istediğim; 1-Benim aracımın piyasası 25-26 arası değişiyor, bu fiyatın üstüne çıkmadan temiz bir mazda3 alabilirmiyim (2006model ve üstü) piyasa birbirine yakın görünüyor.2-Daha önce 1kez otomatik araç kullandım 250km kadar (2008 honda civic) civicte yaşadığım otomatik rahatlığını mazda da yaşar mıyım?3-Malumunuz mazda çok tutulan bir araç değil ülkemizde(benim için çok problem değil satılmayan araç yok) ama arıza oranına bakıldığında toyotadan daha sorunsuz deniyor, ama olaki bir arıza olduğunda toyotada 10 liraya yaptırdığım arızayı mazda da kaça yaptırırım.4-Mazda3 ün sedanını tercih edeceğim, bildiğiniz gibi corollanın arka diz mesafesi çok iyi mazda da durum nasıldır çok sıkıntı yaşar mıyım?5-Son olarak bu sıraladıklarımı göz önüne alarak bagaj problemi ve otomatik hevesi için corolladan vazgeçip mazda3e binmek ne derece mantıklı olur?
Eski bir Mazda 3 kullanıcısı olarak söylüyorum:Konfor açısından toyota ile aynı ancak güvenlik açısından (ESP,TCS,vs.vs. standart sunuyor) Toyotadan daha iyidir. Otomatik Mazda3 ler 4 ileri vitesli bilginiz olsun. Parça fiyatları bilindiğinin aksine çok pahalı değil ford parçaları ile hemen hemen aynı para. Arka diz mesafesi tatminkar. Kesinlikle sedanını alın. Eksileri 1.6 motor 105 Hp. kasayı taşımakta ağır kalıyor, kalkışlar hantal... Otomatiği Civicteki zevki yaşatmaz... Düzünü alın derim...Mesaj Birleştirildi: Mart 31, 2014, 09:52:53Mazda3'ü Lpg taktırarak kullandım. Hiç bir sıkıntı yaşamadan 45.000 km. bindim. Bilginize...
Emre bey sizin yorumunuz daha önce kullanan biri için çok daha gerçekçi. Merak ettiğim otomatik vitesin 4 ileri olması ne açıdan kötü.