0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
önemsizz bu konu.canınızı sıktığınıza değmez
Burak taktığın şeye bak allah aşkına. Zevkler renkler yahuboşver takma eskişehirdeyse o da gelsin bi tanışalım konuşalım buluşalım bir fotoğraf çekimi yapalım birbirinizi kırdığınıza değmez araba ortamı aynı markadan değil kafanın uyuştuğu kişilerle toplanıp geyik yapmaktır en azından benim sevdiğim yanı bu her arabadan konuşursun hepsinin artısı eksisi vardır.
Burak selam,Öncelikle ilk mesajındaki büyük harfleri küçük harfe dönüştürmeni rica edeceğim. Aksi taktirde önce konuyu kilitleyip sonrada tamamen kaldırmam gerekecek.İkinci olarak bir abi tavsiyesinde bulunacağım. Yaşının gençliği ve bu nedenle heyecanını anlayabiliyorum lakin böyle bir olay için sinirlenip kendini veya çevrendeki insanları germeye gerek yok. Hepimiz zamanında farklı araçlar kullanmış olabiliriz ve kullandığımız dönemlerde kendi arabalarımızı diğer arabalardan daha üstün görmüş olabiliriz. Bu örnekteki arkadaşın durumu da bu olabilir çok takılmaya gerek yok. Ben senin yerinde olsam sinirleneceğime hem kendi bilgim ile hem de gerekirse forumdan yardım alarak onun yanlışlarını ona öğretmeye çalışırdım Öncelikle sen kendi aracının keyfini çıkart, gerisini boşver.
sakin ol şampiyon
Ben bir japon fanatiği ve Toyota sempatizanı olarak söyleyebilirimki, o yorumu yazan kişi tamamiyle haklı, yağ yakma sorunun dan çok kişi muzdarip, 1.4 90hp dizel, 1200+ kg bir araçtan performans beklemek ne kadar doğru ?, Benzinli aracın, kullanım zevkinin daha iyi olduğu konusunda da sonuna kadar haklı. Empati kurmak, objektif bakmak lazım hususlara, ve şunu da unutmamak gerekir ki herkesin görüşüne saygı duyulmalı. Adam zaten, sert bir dille yazmamış, kendi algılarına göre yorumlamış. Bir chery kullanıcısı, bir rolls royce u , çok kullanışsız ve gereksiz bulabilir, bir rolls royce kullanıcısıda, chery e bineceğime, bisiklete binerim diyebilir. Her otomobilin, kendine göre eksi ve artıları var, tamamen kullanıcıların beklentileriyle alakalı.
Corollanin dizelinden performans beklenmemeli zaten ki kiyaslanicaksada 1.6 sı çogu arabaya kafa tutar e12 corolla sahibi olarak kalkişta çogu firansız arabasindan daha iyi bu tür polemiklere gerek yok bence herkesin bilgisi kendisine
Diyorum ya kardeşim bu kişilerin beklentisiyle orantılı, ama şöyle söyleyebilirimki, honda ve renaultun dizel motorları yakın hacimlerde ama daha performanslı, yağ yakma sorunu tabiki bütün araçlarda olmayabilir, ama bundan muzdarip olan çok kardeşimiz abimiz var. Performans dediğim gibi tamamen beklentilerle alakalı, ama dizel versiyon bir aracın, aynı serideki benzinli versiyonuna yakın bir performans vermesi gereklidir bence. Bunun yanında, sınıfındaki en masrafsız, sorunsuz araç bence.Karşıdaki ayıp etmiş, terbiyesini bozmuş, onunla tartışmak sana yakışmaz, kayle alma kardeşim. Görüşler zıtlaşabilir ama, gereksiz hırslanmamak lazım, arabadır sonuçta.