0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yerel secimlerde partiden cok adaya oy vermek lazim.
Abi bir partiye hariç .Çünkü artık bu milletin tepki gösterme zamanı geldi geçiyor . Birileri kendini padişah sanıyor fakat daha kötü olan bazıları bunu peygamber sanıyor . Bunların milleti soyup soğana çevirdiği tescillendi ama bazıları onlar yardım parasıydı diyor . Arkadaş sen gece evine hırsız girse ve sana dese ben nöbet tutmaya geldim inanacakmısın benim aklım mantığım almıyor .Bu mesajımı da genel olarak ortaya söylüyorum kimse üstüne alınmasın olur da alınan olursa da tek diyeceğim yarası olan gocunur . Ve son olarak daha önce bu zihniyete oy vermiş ve vermeyi düşünenlerden ricam şapkayı önüne katsın iyice düşünsün ve oyunu öyle versin unutmayın ki yetimin hakkını yemek kadar buna sebep olmakta günahtır . Kime verirsek verelim elbette yolsuzluklar bitmeyecek en azından ben biteceğine inanmıyorum ama bunlar işin b*k*n* çıkardılar .Ben daha oyumu kullanmaya gitmedim ama muhakkak gidecem ve vatandaşlık görevimi yerine getireceğim .
Alkışı hakettin Mahmut.
Arif yazılan hiç bir şeyi kişisel almadığını umuyorum. Zira katılmasam da senin fikrin de bu....
Oy kullandık da ne oldu, sandığımın sonucu girilmemiş görünüyor! Ayrıca YSK'nın sitesinde "Bu sayfa, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçları kesinleşinceye kadar hizmet vermeyecektir." şeklinde saçma bir ifade söz konusu! Ben ve bir kaç arkadaşımın sandığında da aynı "sandığın sonucu girilmemiştir" ibaresi çıkıyor. Siz de bir kontrol edin lütfen aşağıdaki linkten.http://sts.chp.org.tr/
Ben soyledigim gibi bos kullandim.Bu saaten sonra kaotik yazilara ve yorumlara gerek yok. yapilan her sey bize zarar veriyor. dikkat edin.C partisinin soylediginin dogru oldugu ne malum
ben teyit ettim, sandık bilgilerim gözükmekte.
Sandık sonucu girilmemiştir yazıyor sayfanda..Mesaj Birleştirildi: Mart 31, 2014, 16:20:56Tutanak görüntüsü ile sistemdeki kayıt farklı..
Sandık sonucu girilmemiştir yazıyor sayfanda..