0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben tepkimi gostermek istiyorum ve tek cozumde bos vermektir.
Tavsanlarin cogu kuserse bi seyler degisir.
Aklını sabır ile birleştir ve zekan ile konuş. Sözünden hareketle Aklınızı tecrübenizle birleştirip mutlaka ama mutlaka oy kullanınız. Boş oy kullanmak ülkemin nasıl yönetileceği beni ilgilendirmediği gibi bana verilecek her EMİRe hazırım demektir.Ceza kısmı sembolik. Bu defa vakit yok ama daha önce olsaydı 15 gün öncesinden gideceğiniz ilçe seçim kuruluna başvurarak oy kullanabilirdiniz.
yok baba benden ekmek çıkmaz.
Kişileri seçiyoruz ama sevmiyoruz ve güvenmiyoruz. Seçime giren adaylara bakın, cepten harcadıkları paralara bakın. İster mahalli idareler ister genel seçim olsun, çok yüksek meblağlar harcadıklarını biliyorum. Tabi partiye verdikleri de hariç. Seçilince ne yapmasını bekliyoruz ? Bunları başının gözünün sadakası olarak hibe edeceğini mi bekliyoruz ? Adam önce zararı kurtaracak ve akabinde kara geçecek ve 1 dönem anca bitecek. Kimin parasıyla ?Bu seçimler aynen, tecavüz mağdurunun tecavüzcüsüyle evlendirilmesine benziyor. Dillerde ise hep aynı şarkı "zevk almasını bileceksin"
Yerel secimlerde partiden cok adaya oy vermek lazim.
Ülkede her şey yolunda iken olsa haklısın.Bizim burada iş yapabilecek aday %10 barajının altında kalan bir partiden.
Abi yerel secimlerde baraj varmi? varsa nasil uygulaniyor?
Hayır, yerel seçimde baraj yok ama bu durumda insanların bazıları partiyi sevmediği için oy vermez ve oylar bölünür, daha az oy alan gereksiz bir parti başa geçer.