0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan bey öncelikle geçmiş olsun.Perhiz, vücudun normal çalışmasını sağlamak için.Aç karnına tahlil, şeker ölçümü için.Aşırı terleme diyorsunuz, kilo kaybı, ellerde titreme, güç kaybı var mı?
Modreratörlerimizden Hande hanıma özel mesaj atıp konuyu görmesini sağlarsanız direk doktordan öğrenmiş olursunuz
Eklemek istediğim başka bir konu var Aile hekiminiz kimse kıymetini bilin belli ki işini severek ve özenle yapan biri... Doğru beslenme ile doğru sonuç elde etmek doğru tanı koymanın önemli bir parçasıdır...Geçmiş olsun...
Hande hanım 8 aydır bulunduğum şehirdeyim ve Aile hekimini ilk kez gördüm. (4. seferde ) Bununla birlikte kendisi hakkında genelde olumsuz bir düşünce vardı. Ne yalan söyleyeyim ben de öyle düşünmeye başlamıştım. Ama düşüncelerim artık değişmeye başladı. Teşekkürler.
Hali hazırda Aile hekimlerinin en büyük sorunu hatta şiddet dahi görmelerine sebep tek konu var....prensip sahibi bilgisi yüksek konuya hakim olan hekimler daha çok şiddet görür ve sevilmez...Zira halk daha çok suistimal edebilme derecesine göre sever hekimini....Gerçek anlamda sağlık hizmeti ve danışmanlık almak istiyorsanız etraftan sorun en sevilmeyen hekime gidin Garip değil mi? (4 yıldır aile hekimiyim okuldan kaçmak için rapor isteyen muayene olmadan ilaç yazdırmak isteyen nüfusumun bir kısmı başka hekimlere geçti bir kısmı ise benim doğru yaptığımı onları düşündüğümü halkın sağlığı için çırpındığımı anladı)
Abi insallah sonuclar olumlu cikar, gecmis olsun.
Tahlil sonuçlarını bir kaç gün gecikmeyle de olsa aldım. Kendi doktorum yoktu ama başka bir doktordan temin ettim ve değerlerin çok iyi olduğunu, korkulacak hiç bir şey olmadığını, tek sorunun B12 eksikliği (alt sınırdaymış) olduğunu ve 3 aylık bir ilaç tedavisi uygulanacağını söyledi. Bu vesileyle ben de rahatlamış oldum. İlgilenen herkese tekrar teşekkürler.