0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar uzun zamandır auris 1.6 elegant otomatik bakıyorum. Bugün dalgınlığıma gelerek 2012 de ilanı konulmuş bir aracı yeni ilan zannedip sahibini aradım. Aramızda geçen diyalog ilginçti. Önce gülüştük , biraz sohbet ettik. Sonra adam bana dedi ki;"Hocam sakın bu arabayı alma. Ben bu ilanı 2012 de koydum. Bugüne kadar seninle birlikte 4 kişi aradı beni." dedi. İkinci arayana da 4 bin zararına satmış. 1.5 sene önce. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Araçtan beklentiniz önemli. Herkezin bi beklentisi var, belkide onun beklentisi farklıydı. Şimdiye kadar 4 kiş aradıysa ve 4.000 TL düşügüne verdiyse, muhtemelen piyasa fiyatından daha fazla istemiştir.
2012 ilanlı araçta 40500 yazıyordu. O zamanın piyasası için yüksek mi bilemiyorum. Ama hala gülüyorum adamı 4 kişi aramış sadece
Adamın dedikleri pek inandırıcı gelmedi bana. Bırakın yılda 4 kişiyi günde 4 galerici aramıştır onu.
piyasa çıldırmış.sıfırdan ümidini kesenler 2. ele yönelince piyasa... fiyatlar baya yüksek ve temiz araçlar (2. el) birer birer azalıyor.
Bende Şubat başında 2011 corolla extra hatasız 23.500 km de (ilave olarak çelik jant ve spooler var) 42.000 e aldım. sırf km düşük diye. Hala içimde bi şüphe var acaba çok mu pahalı aldım diye.
motor kaç ? birde benzinlimi dizelmi ?
Bence aracı satacağınız en son fiyatı belirleyip en fazla 1.000 tl pazarlık payı koyup ilan vermek lazım. Millet belki satarız umudu ile 3-4.000 tl pazarlık payı koyuyorlar.