0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bej rengi olan yerlere koyu kahverengi, pembemsi olan yerlerede beyaz güzel gider gibi
hacım biraz koyu olur gibi ama teşekkür ederim
renk biraz zevk işi tavsiyede bulunamayacağım ancak duyduğum bir şey var; bazı renkler sinek böceği daha fazla çekiyormuş, hangi renk olduğunu, doğruluğunu bilmiyorum ama bence bir araştırın. Tek tavsiyem, doğaya uygun bir renk olmasıdır. Güle güle oturun inşallah
Bizim sitedeki bloklar öyle güzel duruyor hacı
Çok teşekkür ederim bende aynı şekilde düşünüyorum daha farklı zevkler daha çok seçeneği oluşturur Sinek böcek uyarınız konusunda çok teşekkür ederim gerçekten yararlı bir bilgi İnşallah daha iyileri size nasip olur Mesaj Birleştirildi: Mart 24, 2014, 22:50:21Resmi varmı
Emre hayırlı olsun . Renk konusunda ise zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben çok zıt renkler tercih etmeni tavsiye etmem . Mesela mavi - turkuaz gibi olabilir .
Yarın çekerim
Yeşil ve turuncu tonları şahsım adına çok severim ama .pembe ve yavru azı da çok güzel durur böyle yeşillekleri için bir evin ışıl ışıl şıkır şıkır durması çok hoş olur diye düşünüyorum
Hayırlı olsun. Güzel ve farklı renk kombinasyonları var, zevklere göre değişir. Dış boyada malzeme çok önemli, bence buna dikkat et. Çok farklı özelliklerde boyalar mevcut, güneş dayanımı, koruyuculuk, ömür vs.
Tek tavsiyem, doğaya uygun bir renk olmasıdır. Güle güle oturun inşallah
Bence Amerikan siding kaplama . Çok güzel hava katıyor eve Renk olarak Bej ve vişne çürüğü diyorum ben