0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamün aleyküm . Arkadaşlar 99 lpg li toyota coroolam var, arabayla uzun yolda giderken gaz kesme oluyor devir saati 0 geliyor tekrar çıkıyo o arada motor arıza lambası anlık yanıp sönüyor, bikaç kez yolda giderken stop etti araç, benzinde denedim benzinde sıkıntı olmuyor, hava filtresini, bujileri, ateşleme bobinini değiştirdim sorun düzelmedi, aracımı şu an benzinde kullanıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirm?
hocam lpg tek nokta eski tip, lpg ustasını aldım çıktık teste araba hiç teklemedi, ustayı bıraktım eve dönüyom 1-2 kez tekledi attım benzine şimdi benzinde kullanıyorum, farklı bir lpg ustası bulup ilk önce dediğiniz gibi elektriğe oda olmazsa komple lpg sistemini değiştireceğim, yada lpgyi iptal ettireceğim çünkü üzmeye başladı artık...
arkadaşlar çıkma distribütör arıyorum. internetten baktım bulmadım. Bulabileceğim yer varmı?
distribütör komple değişti, şimdilik sıkıntı yok, sıfır tayvan malı takıldı, yeni parçanın ömrüyle alakalı bilgisi olan varmı ?
arkadaşlar dün 30 km yola çıktmıştım araç yine tekleme yaptı devir saati sıfıra düştü tekrar çıktı o ara motor arıza lambası yandı anlık oldu bunlar, dönüşte yapmadı ama, bu araç beni iyice korkutmaya başladı, sorunun kaynağı hakkında bilgi olan varmı?
Elektriksel soruna benziyor akü başlıklarından başlayarak kontrol etmekte fayda var. Tabi buda bir ihtimal başka birşey de olabilir.
Gecen aynı ustaya bidaha gittim dedim böle böle bikez daha yaptı, distribütörü geri gönderelim yenisini göndersinler, o ara sağı solu kurcalamaya başladı, sigorta kutusunda bi role var onu elinle iktirince motor hemen gaz gesti bak dedi motor arıza lambası yanıyormu, bidaha yaptı motor arıza lambası yandı, role gevşemiş sıkıştırdım dedi, 20 km gezdim hata vermedi, belkide ondan yapıyordu dedi, uzun yola çıkıp test edemedim daha, bakalım inş. düzelmiştir.