0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seçkin ben daha önceki arabamın plaka ampüllerini 3 çipli şerit ledden yapmıştım.Cumartesi taktığımız yanında çok sönük kalıyor. Geldiğinde farkedeceksin az bir voltaj verdiğinde üzerinde 3 tane iğne deliği gibi yerden ışık veriyor. Umarım sende arıza ışığı yakmaz
Özellikle alırken canbuslu diye aldım. Yakcağını sanmıyorum benim bagajda da yarım metre 3 çipli led var ona güvenerek aldım zaten
Heh tamamdır o zaman sıkıntı yok yanlız Cumartesi sökmek için kullandığımız tornavida benim bagajda kalmış
Benim gündüz farları da sarı yanıyor, Honda Civic için beyaz gündüz farı çözümü var mıdır?
şimdiden hayırlı olsun seçkin.bende park bakıyordum fotolarını paylaşırmısın.çok içimde kaldı o gün gelemedim ya şaşmaza yanınıza
Her zaman gidiyoruz abi şaşmaza başka zaman görüşürüz. Kargoya verildi lambalar tahminen 25-30 güne gelir ben de sabırsızlıkla bekliyorum gelir gelmez paylaşırım.
nisanin ilkhaftasi haftaici sasmazda olcam abi bir aksilik cikmazsa gene haberleselim ben yazarim sana.sende nasil duracak bakayimda ona gore bir el atayim o ise