0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2 adet 2006 Corolla aracımız var biri hb diğeri sedan renkler gümüş gri ve granit gri. Yaza hazırlık yaptığımız şu günlerde havalar iyice ısınmadan cilamızı atalım dedik malum çok sıcak havada cila atmak sıkıntı oluyor. Arkadaşlar bizim birader biraz takıntılı bende size danışayım dedim. Aracı çok iyi parlatan bir cila istiyor ben bir tane aldım ama istediği performansı vermezse suratının ifadesini görmek istemiyorum .Şimdi daha önceki yıllardaÇBS SİLİKON POLİS : Parlatıcılığı iyi fakat kalıcı değil ( silikon bazlıymış )Valma Teflon Cila : Kalıcılığı bana göre daha iyi ama bizim birader parlatmıyor diyoFormula 1 carnaube cila : Bu nu yeni aldım aldığım kişi abi amatör uygulama için gayet iyi istenileni verir dedi bakalım.Sizin de tavsiyeniz var mı Formula cila nasıldır deneyen uygulayan var mı
gayet iyi duruyor
Hafta sonu kardeşimin aracını süngerle güzelce yıkadık akabinde kurulama ve cila işlemine başladık .Ben uyguladım kardeşimde akabinde parlatma işlemini yaptı .Sonuç ve kardeşimin verdiği tepki aynen yazıyorum HAH İşte Bu dedi hakikaten aracın ringinden midir cila mı iyi bilmedim ama gerçekten arabanın üzerinden resmini çek o kadar parladı araç üstüne farları da parlattık lastiklerde 1 hafta önce alınmıştı. Araç resmen yandı valla süper oldu .Sıra benim araçta bakalım ilk müsait zamanda benim aracıma da aynı işlemleri uygulayacağız Resim çekti birader de bende değil tabi o sebepten atamadım
Hocam kullandığınız cilanın markasını yazmamışsınız.Paylaşırsanız sevinirim.Şu cila ilgimi çekti. Ne diyorsunuz bunun hakkında ? http://www.hepsiburada.com/liste/formula-1-shine-it-all-super-parlatici-cila-475-ml-made-in-usa-043776/productDetails.aspx?productId=otev043776&categoryId=20035736#Gorseller