0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
duvardaki enter password diyen yerin şifresini nasıl buluyoruz? veya direk şifre nedir? [/quote]zevkini kaçırmamak için ipucu vereyim. Açılan japonca sayfada en altta Teeshot yanında yer alan 'pops' kelimesini aratın. geri kalan 3 harfi duvarda yazın yine olmazsa yazayim şifreyi.
zevkini kaçırmamak için ipucu vereyim. Açılan japonca sayfada en altta Teeshot yanında yer alan 'pops' kelimesini aratın. geri kalan 3 harfi duvarda yazın yine olmazsa yazayim şifreyi. [/quote]ben yine yapamadım biraz daha detaylı anlatabilir misin
Bende yapamadım kafayı yedim [/quote]ok, açılan sayfadan şifreyi bulabilirsiniz. şifre: now
ok, açılan sayfadan şifreyi bulabilirsiniz. şifre: now[/quote]Sağolasın Abi şifreyi girdim.Şimdide bilgisayarda takıldım Cep telefonundan çıkan hafıza kartını takıyorum dahada bişey yapamıyorum
ok, açılan sayfadan şifreyi bulabilirsiniz. şifre: now[/quote]haa.ben o sayfadan şifreyi buldumda direk now yazmamıştım.popsnow yazmıştım ben.ondan olmadı heralde
Sağolasın Abi şifreyi girdim.Şimdide bilgisayarda takıldım Cep telefonundan çıkan hafıza kartını takıyorum dahada bişey yapamıyorum [/quote]en zoru bu, hafiza kartini tak, bilgisayari sag tarafindan calistir. bir sifre girmen gerekecek. bu sifreyi ogrenmen icin ust kata cikman lazim oralarda biryerlerde elfeneri bulacaksin. bu el feneri bilgisayara girecegin sifreyi bulmana yardim edecek.
yahu ben yine yapamadım.şifreyi saatin sağındaki panele giriyoruz değil mi?bi de tam olarak ne yazıcaz now mı?[/quote]evet
ya bende "ike" olarak kabul etti şifreyi [/quote]cok akillica, sifre surekli degisiyor. su an icin GOOB***.com 'u tamamlayin diyorlar. girdiginiz sitede en alta bakinca bunun GOOBike.com oldugunu goreceksiniz. en garantisi [url]http://www.goo-net.com/index.html[/url] adresine girip en alltaki satirlara bakmak. selamlar