0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Special candır Corolla Sol jantlarıda yakışmış maşallah
Arkadaşım, bu jantların kendi orjinal jantları olduğunu söylüyordu hep ama ben emin değilim. Bu arada arkadaşlar, hava yastığı asfalt zeminde giderken patladı. Hatta, o sırada yolun kenarında cep kısmında polis ekibi varmış ve arkadaşım onlara tutanak falan tutturmuştu. Serviste inanmazlar diye. Ben o tutanağı falan gördüm yani. Ama serviste 10 yıldan bunun olabileceğini söylemişler. O da çok üstüne düşmedi zaten. Ama çıkma bir tane şey takmak istediler daha sonra sanayide, spesiyal direksiyonu( hava yastığı patlamamış) arkadaş kabul etmedi. Sanayide patlamış yastığı içine koydular güzelce ve patlayan yeri eritme tarzı yapıştırdılar. Çok az belliydi. Alan arkadaşıma da bunu biz söyledik zaten.Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2014, 05:44:33Arkadaşlar, bu arabayı alan arkadaşım da 2001 senesinde bu GLİ arabadan almaya niyetlenmiş ama parası denk gelmediği için vazgeçmiş. Kısmet yıllar sonra kayınpederine aldı ara sıra kendisi de biniyor.Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2014, 05:48:25Bu arabayı satan arkadaşım şimdi golf kullanıyor, ama bu arabayı unutamıyor:) Bizim köyde bir Özcan abimiz var, o da öğretmen. Bir gün buna demişki arabayı ilk aldığında. Bu arabanın kıymetini bil eğer bir gün satarsan bu arabanın tadını bütün arabalarında arayacaksın ama hiçbirisinde bulamayacaksın demiş:)