0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Navitech NX 215 f in fiyatı yükselmiş ve ekran küçük ve menüsü kaba geldi. Ayrıca radyo çekmeme sorunuda beni korkutuyor(Bu sorunu yaşayan pek çok kullanıcının şikayetini okudum). Biraz baktım da Navigold diye bi ürün gördüm " http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-corolla-uyumlu-navigasyon-gprs-2yil-grnti-105751845#product-information Fiyatı uçuk olmayan ve kaliteli dokunmatiği, problemsiz navigasyonu, iyi çeken radyosu ve çözünürlüğü yüksek bir cihaz önerir misiniz?
Ayrıca Necvox marka bir navigasyon inceledim kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
2010 Corolla ya uygun; navitech, necvox, navigold, for-x markalarını inceledim özellikler hemen hemen aynı ama kullanan ya da ilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Hangi markanın hangi modelini önerirsiniz.
Emre bey cihazın özelliklerinde 3g bağlantısı olduğu yazıyor. Cihaz üzerinden internete girilebiliyormu ve neler yapılabiliyor.
Arabada hali hazirda toyotadan takilmis geri gorus kamerasi var tampona koyulmus.Bunu sizin taktirdiginiz ekrana goruntu verebilirmi ?.Bende bu multimedialardan taktirmak istiyorumda ?
Bendede 2010 1,6 Corolla elegant var. 1 haftadır ne yapsam, ne taktırsam diye araştırıyorum. Bugün servise gittim, ve onların taktığı navigasyonu inceledim. Servis, Fly Audio E7525navi kullanıyor. Fiyat olarakta 2650 TL satış fiyatı var ama elimizde çok olduğu için stoğu eritmek için 2190 TL olan maliyetine takarız dediler. Fiyat çok yüksek geldi, piyasada navitechler falan 900 ile 1250 TL arası değişiyor. Servis 2 katını isteyince vazgeçtim.. Bu işten gerçekten anlayan arkadaşların görüşünü ihtiyacım var.. Siz ne önerirsiniz?
Şahsen ben toyotanın arijinal fabrikasyongeri görüş kamerasını kullanıyorum. Multimedyaya ait olan kamerayı kullanmıyorum, gerek de duymuyorum açıkçası. Ekstra tamponu 2. defa deldirmek istemedim.
Şu an en çok kullanılan Navitech ler. Forumda da kullanan ve memnun olan arkadaşlar mevcut. Arama yaparsanız detaylı bilgi mevcut. Fiyatları da şu an 750TL civarında. Servistekilerin fiyatı çok uçuk.